söndag 13 augusti 2017

SVtT/SR är så förgrymmade på Donald Trump. Igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen.Trump sa: "Vi fördömer med starkast möjliga ord detta ofantliga hat, trångsynthet och våld, från båda sidor." 

Men det räcker inte. SVTs upprördhet är hysteriskt rödflammig, vad menar hatrasisten, att det inte är bara högerns fel när två bråkar? Mon Dieu.


Allt det här kaoset började med att vänstern ville ta bort en historisk staty, vi har sett samma lättkränkta hysteri i Sverige, mot Pippi och Tintin. Men det talas mycket tyst om hur vänstern håller på att radera historien, och hur media, som vanligt, ignorerar att långt ifrån alla människor har fått säga sitt  - och inte håller med. 

Om man är intresserad går det snabbt att notera att media döljer motdemonstranternas attacker och vem som startade oroligheterna. Allt som krävs SVT/SR, är en gnutta research. 

Globalistvänstern går helt förryckt, för att tvinga Trump att slutligen välja deras sida. Eller dra. 

Jag har frågat mig varför vänstern är så full av hat och vrede, och jag insåg snart  att det måste bero på att de är nettoförlorarna i livet. Därför har de formats till så bittra och skruvade losers. 
You're not hearing about that though, the fact that the liberal left are trying to erase history and ignoring all the people who want a say and don't agree.

You'll also notice much of the media is totally ignoring the violent actions of antifa and the counter protesters that started all the trouble in the first place. Oh yes, it only takes a little research to get to the root of what really happened.

1 kommentar:

  1. Bra där Carina, losers hela bunten.

    SvaraRadera