måndag 14 augusti 2017

Dagens kränktaste - Dinamarca, V, och Viking Line.

Dinamarca polisanmäler nu Katerina Janouch som vågade skämta om den osedliga och vulgära blottning som Dinamarca utsatte de strejkande afghanska barnen för. 

Och Viking Line framstår som Stefan Löfvéns mest intelligens- och humorbefriade kamrat. 

Det är solklart vilket samhälle dessa strävar efter, ett som förbjuder.

5 kommentarer:

  1. Kommunisterna tror att de är fridlysta.
    De står över oss andra när det gäller kritik
    av skamlösa beteenden.
    Så är icke fallet!
    Politikerna har blivit smått galna i att uppföra sig oanständigt.
    De e propellern,sära på benen och nu har Avschyrman börjat klappa skäggbarn på kinden!?
    Hooppssan

    SvaraRadera
  2. Bojkotta Viking Line.

    SvaraRadera
  3. Grabben till vänster om den röda Rossana har tinder-ande ögon och försöker bena isär sina tankar. Är det bättre fly hem eller ligga tillsammans med andra ensamkommande när vänstern ger hopp för en upp- eller utlösning i demonstrationen?
    Mässkalle

    SvaraRadera
  4. Blygdläpps- och tutt-exhibitionisten rossana dinamarca borde kanske polisanmäla sig själv, i stället för att attackera andra?
    Janouch gör i alla fall något gott för samhället, hennes tjänst på Viking Line gick ut på att decimera de 200 väldtäkter som årligen sker enbart på Vikingfärjorna (20 anmälda/mörkertal 1:10=200/år).
    Men det retar väl rossana att hennes kategori (invandrare) inte får förlusta sig fritt med vita kvinnor.

    Vänsterhäxan uppträder som den vilde hon är i riksdagen genom att bära (och bli polisanmäld för) revolutionära T-skirts med kränkande text mot ett demokratiskt valt parti (SD), samt frångå gällande kutym och regelverk genom att inte godkänna andre vise talman och uttrycka allmän missaktning mot vita män i (V), ”Det är alldeles för minga vita män i mitt parti”.

    Själv tycker jag att det överhuvudtaget är för många hatpredikanter i (V), och speciellt då rabiata, provokativa, samhällsomstörtande chilenskor.
    ” – Jag har kallats slyna, hora, fitta, sådana saker.”
    Något som hen kanske inte ska bli så förvånad över?

    Att Dinamarca inte skickades tillbaka till Chile 1990 utan tillåts trakassera demokratiskt valda ledamöter i Sveriges riksdag är inget annat än en skandal.

    Misshushållning med Svenska folkets skattepengar (onödiga resor för 220.679 kronor) och hennes umgänge med islamisten rashid musa (Sveriges unga muslimer) som bortförklarade kaplans avsked med ”islamofobi”.
    Att hen själv späder på sin smaklösa exhibitionism med iögonfallande t-shirts med texter som "Sveriges sexigaste politiker 2015" och blir, efter varningar, avstängd från Facebook och refuserad på Instgram för att ha lagt ut bilder på sina bara bröst, har hen väl redan glömt?

    Att hen sedan är en av riksdagens värsta skolkare, ska vi nog bara vara glada för.

    //SvExit

    SvaraRadera