tisdag 30 maj 2017

Elithaveristerna Lena Mellin och Olle Lönnaeus slåss nu krampaktigt för sin upphöjda rätt att sprida dynga för sina läsare.

Tre av fyra ensamkommande barn som ålderstestats är över arton år, har nu fastställts av rättsmedicinalverket. Det har ju alla vi andra fattat hela tiden, att vuxna och medelålders män från nordafrika och mellanöstern inte är barn som ska gå på förskola i Sverige.


Lena Mellin och Olle Lönnaéus med många flera, och deras gammeltidningar, hade idag chansen att rentvå sig och ärligt berätta för oss varför de så uppenbart strutsar i frågan, varför dom säger "barn" när vi ser män.

Diktatet måste ju ha kommit ovanifrån - se bilden - , eftersom alla vi andra med ögon att se med, tappat hakan inför välfärdsbedragarnas fullständiga oblyghet när det gäller att lura svenska myndigheter, journalister och maktpersoner på skattebetalarnas miljarder.

Men Mellin och Lönnaéus är mycket viktigare för Mellin och Lönnaéus, än folket som ännu läser deras propaganda. Så idag ömsom skäller dom i gammeltidningarna ut oss och kallar oss skadeglada, samt givetvis in i döden hävdar att de ändå hade så rätt - utomeuropeiska vuxna män = barn.

Och vi lär få vänta på både förklaringen och ursäkten.

11 kommentarer:

 1. Di röde har alltid varit lögnaktiga och försökt hjärntvätta folk.
  Men vi ser vad vi ser å vi hör vad vi hör.
  Vi går inte på deras finter.
  SD är bäst

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han på bilden med slips, är den enda som är minderårig ...intelligens mässigt..!!

   Stefan H

   Radera
  2. Akta dig för sanningen, Överste!
   Snart har du blivit vicekorpral...
   Om du ens får vara vid liv.
   F-n sätt igång med en ( oblodig) revolution!
   Jungman Jansson

   Radera
 2. Merit Wager har en intressant blogg. Där skrev hon om åldersbedömningarna för 10 år sen, och hur fel dom var. Hon fick och får ständiga beskrivningar från miggor som jobbar på Migrationsverket. Hon har skickat sina rön till riksdagsmän under alla tio år, så dom kan inte säga att dom inte visste.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Merit Wager är en av oss, hon har fått lära sig hur det känns att ständigt simma uppströms. En fantastisk kämpe!

   Radera
 3. Det var fint för dig att få lämna SAS långt innan pensionsåldern så du kunde utbilda dig till något som gjort att du kan titta på bilder för att avgöra en persons ålder. Har du studerat bilder på flickor/kvinnor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar vilken utbildning du Anonym har, verkar vara en utbildning som går ut på att man blir obildad.

   Radera
  2. Absolut! Jag har också på så sätt kunnat utbilda mig i att läsa kommentarstexter och avgöra IQ.

   Radera
 4. En sjuk individ på bloggen,
  försöker göra sig rolig!
  2018

  SvaraRadera
 5. Det finns en anonym här på bloggen som dyker upp lite nu och då. Kan personen ifråga vara ett överårigt barn eller en som tror sig veta bäst.Kanske bara hatisk i allmänhet.

  SvaraRadera
 6. Anonym du undrar om Carina studerat bilder på flickor/kvinnor. Min fråga är vilka flickor, det är ju mest skäggbarn som skickats hit av sina föräldrar? Dom här männen har flytt till välfärdslandet sen kommer begäret efter mamma och att hela familjen ska återförenas i vårt land. ( som egentligen inte är vårt längre utan allas land)

  SvaraRadera