tisdag 21 mars 2017

Vad EU och islam har gemensamt. Bl.a.

En förening som glatt välkomnar alla, men låter ingen - ingen - lämna. 

Läser idag att EU kommer att släpa Britain till the International Court of Justice, om Britain försöker lämna EU utan att betala runt £50bn i ‘skilsmässonota’, detta påstås i en läcka från en av förhandlingsstrategerna.

EU hotar alltså med ett långt juridiskt krig i Haag, för att sno tillbaka det som EU betraktar som "UKs förpliktelser för 43 års medlemsskap".

Theresa May svarar strongt och styvnackat med “no deal” till EUs dirty maffiametoder och utpressning.

Detta parasitiska väsen, detta dunkla fenomen med naken girighet som utsöndrar ren och skär ondska som EU visat upp, ända sedan UK hade fräckheten att rösta för att lämna EU, bör inte lämna någon i tvivel om vad som är EU och dess enda riktigt sanna natur. 

Sveriges medlemskap är inskrivet i grundlagen framröstat av den svenska 7-enigheten, så vi lär väl dessvärre aldrig kunna lämna denna destruktiva tvångsrelation. 

Men jag hyllar UK och May - kämpa!

7 kommentarer:

 1. Jasså?
  Vem skall då hjälpa Fransmännen, Belgarna, Tyskarna etc när de råkar i krig med varandra härnäst?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Säga vad man vill om britterna men de försökte, delvis i alla fall, få ordning på oredan i världen (noblesse oblige). Att de sedan använde linjal istället för kurvmall och skar tvärs igenom olika stammar har sedermera orsakat mycken oreda. De har oförbehålltsam slängt sig in i två världskrig som egentligen inte varit deras sak. Sedan talar de ett språk som de flesta kan förstå. Rule Britannia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var ju garanter för Belgiens neutralitet i WW1
   De hade ju sagt att de skulle hjälpa Polen om Tyskland anföll...
   Tur att Sverige inte var stormakt så länge.
   Att sedan England är ena fega kräk är ju en helt annan sak1
   Minns Psilander på HMS Öland 1707...
   Åtta mot en!

   Jungman Jansson


   Radera
 3. Ernest Hemingways barndom var komplex. Hans mor var dominerande, religiös och småförnäm. Hon satte kjol på Ernest och lät hans lockar växa. Hon önskade att han varit en tvillingflicka till sin äldre syster. Relationen med modern kan ha skapat en bristande sexuell identitet med livslånga effekter. I själva verket utvecklade Hemingway redan som pojke ett intensivt hat till sin mor. I tonåren bröt han med henne. Denna frigörelsekamp kan man sannolikt spåra i Hemingways alla supermaskulina attityder som kvinnokarl, boxare, tjurfäktare, jägare, drinkare och machofigur med pistol och gevär. Det kan ha sina risker att experimentera med små barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, denna kommentar om Hemingway gäller artikeln om indoktrinering av små barn: )

   Radera
 4. Svenska folket har blivit blåsta så in i h-e av 87án!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte bara svenska folket, vi kan nu konstatera att etablissemanget inom EU tänker kämpa, utpressa, slåss med alla medel för att få behålla sin makten över os, inkl UK...

   Radera