tisdag 21 mars 2017

Toppkandidaterna i franska presidentvalet möttes i TV-debatt igår.Hur gärna jag än vill att Le Pen ska vinna valet och återta kontrollen över Frankrike från EU, så tvivlar jag på att franska folket kommer att rösta så. 

EU ligger bakom och är beredda till precis vad som helst för att stoppa Le Pen att komma till makten. 

Macron, tvåa från vänster på bilden, som dök upp från ingenstans (!), är etablissemangets kandidat, uppbackad av EU och media så att de ska kunna fortsätta business as usual. 

Emmanuel Macron som får sitt stöd från både mitten och den gröna vänstern, ligger tillsammans med Le Pen i opinionstoppen efter första ronden. Macron med något starkare stöd, men trots allt - med så många osäkra väljare och en förväntan på det högsta valdeltagandet nånsin i Frankrike -  är osäkerheten fortfarande hög.

 Marine Le Pen är definitivt den enda av kandidaterna som är helt på det klara över hoten från fundamental islamism, och som vill försvara fransk kultur, demokrati och fransk värdegrund.  

Men hon kommer att drevas och hetsas aggressivt för så kallad "populism", vilket bara är lika med nazism för alla vänsterliberala. 

Så lycka till alla som försöker skydda sin nationella kultur och livsstil.  Den dagen européerna lär sig förstå vissa religiösa inslag från mellan-östern, deras uppfostran, deras uppväxt, deras livsstil, deras mångäktenskap, deras oräkneliga barnafödande, deras historiskt skoningslösa kultur, deras ålderdomliga fanatiska tro, deras ideologiska strävan efter att bli så många att dom tar över majoriteten i våra länder -  den dagen kommer Europa att landa i fred igen.

Den som tittade på debatten igår borde åtminstone inte ha några svårigheter med att bestämma sig för vem av kandidaterna som har Frankrike i sitt hjärta, och landets absolut bästa intressen som sitt mål.6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hatdrevet mot SD:s och Trumps sympatisörer saknar motstycke i modern tid. Demokrati och folkvilja får man däremot hata hur mycket man vill. Inget som bekommer dig? Blodsven

   Radera
  2. Bry dig inte om personen som hänger här. Han är besatt av att hata mig. Det rör mig inte i ryggen, kunde inte bry mig mindre.

   Radera
  3. OK. Bara en vanlig skithög då. Blodsven

   Radera
 2. Go for Marine Le Pen!
  2018

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välj Le Pen för ett tryggare och bättre Frankrike eller välj någon av dom andra om ni vill ha fortsatta terror attacker.

   Radera