tisdag 21 mars 2017

Spärra in dessa livfarligt sjuka tanter som kallar sig pedagoger.Genom att säga "blomma" till varandra när de upptäckte ett "normativt" beteende ville en grupp pedagoger på Eriksgårdens förskola, i Bollebygd, bryta sina mönster.

Att säga "legogubbe" istället för "legofigur", att sätta kön på saker, eller att förutsätta att det är en man som kör grävmaskinen var beteenden som Annika Jonshede och Weronica Carlsson upptäckte hos sig själva. De ville få bort det och kom på idén att hjälpas åt att synliggöra för varandra genom ett kodordet "blomma".

Anledningen till kodordet var att barnen inte skulle förstå vad det handlade om.


– Det fanns dagar man sa "i dag blommade jag mycket" och det var ett bevis för att vi hade använt "fel" kategoriseringar, säger en av förskollärarna.
Hjärntvättningsmetoden användes så flitigt att de till slut fick byta kodord eftersom barnen började fråga varför de sa "blomma" hela tiden. 

Så fruktansvärt obehagligt, tanterna använde ett främmande språk över barnens huvud. Barnen behandlas av dessa "pedagoger" som små offer, helt ofrivilligt utsatta för tanternas privata hjärntvättningsagenda. I svensk ickevalfri skola. 

RYS.
7 kommentarer:

 1. Märkligt kom direkt att tänka på två karlar.
  Carl Linne

  Och "killen" Ferdinand, ung tjur. Sniffade helst blommor.
  Men sådant kan ju gå över
  Och ge upphov till din illustration.
  Helt utan varandra vi nog intet förmår.
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Hur blir vi av med dessa aningslösa feministhäxor? Att återuppliva forna tiders häxprocesser är ingen väg att gå även om det känns festande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var dom så infernaliska, tror du? Är det verkligen möjligt.

   Radera
 3. Det finns gott om duktiga idioter som danar den ny generationen!
  Undras om ljushuvudena själva förstår vad de håller på med?

  SvaraRadera
 4. Jawelin2017-03-21 18:54
  Ernest Hemingways barndom var komplex. Hans mor var dominerande, religiös och småförnäm. Hon satte kjol på Ernest och lät hans lockar växa. Hon önskade att han varit en tvillingflicka till sin äldre syster. Relationen med modern kan ha skapat en bristande sexuell identitet med livslånga effekter. I själva verket utvecklade Hemingway redan som pojke ett intensivt hat till sin mor. I tonåren bröt han med henne. Denna frigörelsekamp kan man sannolikt spåra i Hemingways alla supermaskulina attityder som kvinnokarl, boxare, tjurfäktare, jägare, drinkare och machofigur med pistol och gevär. Det kan ha sina risker att experimentera med små barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flyttade din kommentar, Jawelin, väl värd att läsa. Både en och två gånger!

   Radera
 5. Tokärringar räcker väl. Ursäkta pippi.

  SvaraRadera