lördag 4 februari 2017

Har alla i hela världen rätt att leva i Europa?

Nyheter idag:

Försök att komma in i många av de länder som älskas och beundras av vänsterliberala globalister, och -  NÄ. USA däremot, hatat och föraktat av många länder, måste öppna sina gränser på vid gavel och utan förbehåll. 

Men det var Obama-style - att låta landets fiender korsa många röda linjer.

Det är ett privilegium, inte en rättighet att få inresa till USA. President Trump äger rätten att införa temporära inresestopp för dessa 7 länder, och ett permanent stopp om han tycvker hoten är alarmerande. 

Alla dom som kräks på USA, varför är deras hetaste önskan att ta sig över gränsen dit?

Nio frågor till dom som säger NÄ till Trumps politik att skydda sitt land vid gränserna:

 1. Accepterar ni att USA (precis som många andra länder i världen idag) har säkerhetsproblem?

 2. Kan ni erkänna att islamistisk terrorism inte bara är en febrig fantasi, utan en överhängande verklig risk för mänskligt liv i USA och många andra länder. 

3. Om ni erkänner ovanstående fakta, skulle ni då tillstå att den enorma immigrationen från islamistiska länder till USA, kan medföra ett större antal hotande utmaningar än t.ex massinvandring från Nya Zealand eller Island?

4. Är alla araber som vill till USA moraliskt besläktade med dom som flyr från kriget i Syrien? Om inte, vad är då skillnaden, och är det alltid rätt att koppla samman dessa?

5. Skulle ni medge att Iran är ett av världens ledande statligt finansierade terrorländer? Vad skulle er politik vara för att skilja ut fredliga och krigiska iranier vid inresa till USA? 

6. Har hela världen rätt att leva i Amerika? Detta är en variant på en fråga som hela Europa borde ha frågat sig i åratal. 

7. Om ni tror på att ge flyende människor asyl, som jag gör, vem och hur skall då dom ges prioritet?

8. Är det fel av Trumpadministrationen att favorisera kristna flyktingar? Detta är en fascinerande och svår moralisk fråga. Många kristna vägrar att avstå kristna värderingar - även när de är specifikt hotade med avrättning. Detta är ett nobelt exempel på kristna universella värde, men är detta klokt eller ens moraliskt riktigt?

9. Hur identifieras den muslim som USA varmt ska välkomna? Och hur kan man skilja dem från de muslimer som vill död åt Amerika? Med andra ord, hur skulle era inresekontroller se ut?

 


 

3 kommentarer:

 1. Following a judge's temporary block of President Donald Trumps executive order, airlines have allowed affected passengers to resume travel to the United States. Trump responded calling the judge's
  order "ridiculous." Att utländska flygbolag skulle lyda "liberala" domare måste vara en anka. Du Carina som är/varit i branschen; Är det inte så att flygbolag är tvingade att flyga tillbaka de passagerare som saknar giltiga entry visa till USA?

  Dessutom är immigration officers anställda av CBP, Custom Border Protection, som lyder under Department under Homeland Security. Att de skulle lyda protesterande domare måste betraktas som sensationellt.

  SvaraRadera
 2. Jo, rätt, det är EUs transportöransvar som gäller här, ett ansvar som Svenska flygbranschen vill upphäva. Men hur det är utanför EU är jag osäker på. Tyvärr så ser det ut som om vänster hand inte vet vad höger hand gör i USA nu. Jag får en känsla av att lag och ordning ersatts till viss del av PK-vrål.

  SvaraRadera
 3. Folk gräver sina egna gravar. Trump vill förhindra att muslimer tar sig in i landet. Undrar vad amerikanarna som mist sina anhöriga, i världens största attack mot civila, tycker och tänker om massinvandring från muslimska länder.

  SvaraRadera