fredag 3 februari 2017

Vice statsminister Isabella Lövin får på nöten av briljanta Hanif Bali och Ann Heberlein.

Klimatminister Isabella Lövin ger en kaxig känga till president Trumps inskränkning av aborträtten, med en

bild där hon undertecknar förslaget till en ny klimatlag – enbart i sällskap av kvinnor.

  Läste beundrarartikel om Lövin i brittisk press, superlativen flödade i kommentarerna. Däremot fanns det givetvis massor med oliktänkande kommentarer som tagits bort av tidningen.

Inte en enda rasifierad, innuit, icke-binär, vertikalt funktionsvarierade eller kurdjapanska rullstolsburna hens. 0/10 genuspoäng.

-"En feministisk regering? Verkligen? Som godkänner barnäktenskap, månggifte och sedlighetspolis? Som tycker att artonåriga män är barn men anser att sextonåriga flickor är vuxna nog att leva i äktenskap och bli mammor? Som planerar att höja skatterna för pensionärer, vilket kommer att drabba kvinnliga fattigpensionärer hårt? Som väljer att blunda för att alltfler kvinnor utsätts för sexuella kränkningar? Vad är det för jävla feminism?"

15 kommentarer:

 1. Alla ser ut att vilja vara en man? Inte så påhittigt om dessa kvinnor tror sig vara bättre.

  SvaraRadera
 2. Angående koldioxid, det är ett nollsummespel i Sverige numera, naturen behöver allt som kommer in i luften. Men det vet tydligen miljöminister inget om, hon vill att skogarna och annat växlighet ska sluta grönska och växa.

  SvaraRadera
 3. Feminist = inte tillräckligt attraktiv för att locka till sig en alfahanne.

  Innan alla kvinnor kastar sig över mig med knivar i högsta hugg ska jag tillägga att för mig är attraktion både extern och intern. Dock skulle mänskligheten dö ut om det var upp till mig och någon av de åtta på bilden. Det yttre är inte attraherande och det inre är repellerande. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla kvinnor är inte riktigt lika dristiga som Charlotte Corday...
   Frukta ej.
   Jungman Jansson

   Radera
 4. Trump undertecknade en order som inkräktar på abortlagen omgiven av enbart män. Kvinnor presenterar en ny miljölag. Vilket är värst tycker du som kvinna?

  SvaraRadera
 5. Vilket trams. Dom tror att vi kan påverka klimatet. Skulle kunna tänka mig att kvinnorna på bilden har svårt med kontrollen över sina egna liv. Men dom tror att vi nu kan veta vad som händer med klimatet om 100 år. Köp utsläppsrätter för koldioxid så får du bättre samvete, nån förändring av klimatet blir det inte. Under Martin Luthers tid kunde man köpa avlatsbrev för att få förlåtelse för synder. Mindre synd blev det inte men folk fick bättre samvete.

  SvaraRadera
 6. Inte kul att se hela miljöpartiet på en gång. Skall det höjas någon skatt tro,bensin, diesel, skosulor, stickade vintermössor eller något annat som inte drabbar er själva tro ?
  s

  SvaraRadera
 7. Om dessa kvinnor skulle gått emot Trump hade de skrivit under ett fritt abortlag för världens alla kvinnor eller åtminstone 60 miljoner av dem (Löfven lovade ju toastolar till 60 miljoner) eller alla amerikanskor. Det är bara löjligt att försöka möta motståndare i olika sakfrågor och tro att man (kvinna) vinner.

  SvaraRadera
 8. Blåkullaresenärer.

  SvaraRadera
 9. Ju mer jag tittar på bilden desto argare blir jag. Om vice statsministern nu är så aggro mot män som styr, vad får henne och feministerna att tro att det skulle bli bättre om det var samma idioter - men utan snopp - som styr.

  SvaraRadera
 10. Stassminster är på väg till Saudi eller Iran eller fa fan det är för ett halshuggarland. Att en feminist överhuvudtaget besöker dessa länder med kvinnor i sopsäckar, säger ju allt.

  SvaraRadera
 11. Du är go, som alltid. Bildspråket är, dvärgmupparna (musarna) ryter mot gorillan Trump. Din kommentar ger oss män hopp. Vad vore livet utan snippa och snopp?
  Ref "Att vara eller inte vara" eller sagorna om blommor och bin. ��Sign Mässkalle

  SvaraRadera
 12. Feminist/
  Feg,Egotrippad,Manshatare,Illasinnad,
  Notorisk,Infantil,Svartsynt,Tokdåre.

  SvaraRadera
 13. Isabella L har ju partikamrater som inte tar kvinnor i hand. Hur skulle det vara om hon brydde sig om det i stället. Det finns väl gott om bilder när hennes partikamrater är på tillställningar där bara män får vara.

  SvaraRadera
 14. Så många fulingar på samma bild.

  SvaraRadera