onsdag 11 januari 2017

Rolf Porseryd en riktigt äkta favorit och korre-hjälte, har slutligen flugit för nära solen.


Det finns inget mer tragiskt än att se en orubblig idol trilla ihop till en ömklig svansviftare. Hur är det möjligt att en orädd och fri själ sen 70-talet ,som Rolf Porseryd, plötsligt bara gestaltar sig som en lydig buktalardocka i knät på  StatsTV. 

Dock, det bästa med StatsTVs hånfulla antiTrump-propaganda är att den åtminstone är så övertydlig, fler och fler tvingas lätt chockerat konstatera den oblyga manipulationen. Porseryd och hans StatsTV kollegor ser ut som om en död råtta inmundigats bara Trump nämns vid namn.

Däremot när Stats-TV talar om Obama och hans fru, då tindras det av tingeling i hela studion, det blir så okritiskt hootsy-tootsy, huvudena på gull-gull-sne, rösterna saliga och kommentarerna sirapsdrypande. Så tröttsamt.
Det är mig en gåta att dom kommer undan med nyhetsparodin.

Trumps presskonferens ikväll var en ärlig rak och riktig presskonferens, att titta på den var stort och uppfriskande. Dom som gnäller och är ybernegativa, som StatsTV, är människor som vuxit upp med falska nyheter, och repövade och förhandsgodkända frågor från dom senaste presidenterna. 

Framtiden ter sig äntligen lite mindre styrd och förprogrammerad. Ett efterlängtat paradigmskifte.

7 kommentarer:

 1. Porseryd är en desillusion hans akilleshäl är,
  att inte våga stå emot trycket från pennalisterna!
  Eller,räcker inte pensionen till för livets nödtorft?

  SvaraRadera
 2. Rolf Porseryd arbetar på TV4Nyheterna inte SVT. Det är två olika företag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Same, same but different. Enda skillnaden är att reklamavbrotten på SVT är en gång i timmen och handlar om egna program eller stöd till tredje världen eller dess folk och inte så långa.

   Båda är dock vänsterliberala propagandamaskiner.

   Radera
 3. Riktigt. Dessa två företag tävlar om att vara sämst just nu dött lopp. Men bägge har en eller två stjärnor anställda.
  s

  SvaraRadera
 4. Jamen !
  Var det bara jag som såg att den gode Obama i sitt tal körde direkt efter manuskript ?
  " Titta allvarligt i vänstra promptern och sedan i högra ... och på slutet ska du prata om familjen.
  Här kan du gärna klämma in en tår. Om det inte funkar kan du markera gråt genom att ta fram näsduken. Det går hem i stugorna !"
  Och det gick tydligen hem !

  Tjalle

  SvaraRadera
 5. Förstår inte varför jag läste så fel i ditt inlägg. Det var nog först i slutet som jag insåg att det inte stod STASI-tv utan Stats-tv

  Maggan

  SvaraRadera