torsdag 12 januari 2017

Svetsare bliv vid din...


Marcus Birro
15 hrs
Att höra de etablerade politikerna i partiledardebatten tidigare idag börja snacka om att de minsann NU ser oron som finns bland medborgarna i det här landet...
Statsministerns står med rynkad panna och ser bekymrad ut.
Det stinker, statsministern.
Det stinker ungefär lika illa som när du kallade till den där presskonferensen för något år sedan, och mumlade om att "Sverige varit naiva".
Nej, statsministern. Sverige har inte varit naiva. Det är DU som varit naiv. OK? Kan vi åtminstone, i anständighetens namn, enas om det?
Vi är hundratusentals som försökt göra dig och dina lakejer uppmärksamma på den där oron i decennier. Vad gjorde du då? Du lyssnade inte. Du och ditt anhang anklagade alla oss andra för både det ena och det andra.
Borde du inte åtminstone be alla oss om ursäkt? Borde du inte ha ägnat två minuter åt lite gammal hederlig självrannsakan?
Det stinker också att så klart ingen av de välbetalda murvlarna orkar anstränga sig för att ställa den hycklande makten mot väggen.
Ingen gör det. Ingen orkar.
Och så idag då... Står han där igen och säger sig vara bekymrad över din och min oro...
Det är JUST DEM som skapat den oro de nu säger sig plötsligt ta på allvar.
Den oron är deras ansvar. Den oron är SKAPAD av dem.
Hyckleriet dansade just till en ny nivå.
De borde skämmas.
Och avgå.
Inte nödvändigtvis i den ordningen..

10 kommentarer:

 1. Jag har för mig att "rikssvetsaren" inte klarade svetskursen så han kan inte det jobbet heller. Rätta mig om jag har fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är korrekt. Bland annat klarade han inte undersvets, alltså att sammanfoga två plåtar underifrån med en svetssträng. Inte lätt, men nödvändigt att klara av om man jobbade på Hägglunds i Örnsköldsvik. Han beviljades tjänstledighet för att istället utbilda sig till socionom, men var tillbaks till Hägglunds efter ett år. Där påbörjade han då sin fackliga karriär som alltså så småningom bar honom ända upp till statsministerposten.

   Radera
  2. Med andra ord, om man inte duger till nånting annat får man bli statsminister.

   Radera
  3. Jamen, det är ju vad jag alltid hävdar så snart det finns tillfälle.
   "Politiker" det är det enda jobb du kan få om du saknar utbildning..

   Radera
 2. Det är naivt att acceptera PK-etablissemangets bortförklaringar om ”naivitet”!

  Deras handlande utstrålar ingenting annat än utstuderad ondska, korruption och ett medvetet, kollektivt, ideologiskt drivet landsförräderi som saknar motstycke i modern tid!

  Deras patetiska desinformationsmaskineri är ett påtagligt bevis på att det djävulska befolkningsutbytet måste fullföljas till varje pris.
  Hade endast naivitet, mental efterblivenhet och klinisk faktaresistens drivit dem till detta gigantiska svek mot Svenskarna, så hade det räckt med bildning, upplysning, analys, stängda gränser, verkställda utvisningar, höjda fattigpensioner och allvarligt menade ursäkter till det Svenska folket!

  Naivitet har ingenting med journalisternas eller politikernas handlande att göra, detta är ren ondska!

  Möjligen kan man diagnostisera väljarkåren som naiv, korkad, kortsiktigt egoistisk, en socialt undergiven och feg fårflock, dessutom extremt oupplyst och okritiskt mottaglig för ”storebrors” illasinnade manipulation.

  //SvExit

  SvaraRadera
 3. Ord å inga visor från modige Marcus Birro.
  Han svansar då inte för mobben.
  Svea

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Tack //SvExit!

  SvaraRadera
 6. Hultsfred har satt ner foten nu!
  Ändå bara början av 2017 och kommunansvaret.
  Skall bli spännande år i sanning!

  Jungman Jansson

  SvaraRadera