tisdag 3 januari 2017

Den mannen har vi arbetat för och försörjt sen 2006.En av bröderna i det brödrapar som varit drivande i Ronnebys utpressarliga har rymt från Migrationsverkets förvar i Åstorp. Detta är andra gången det händer. 

Mannen är välkänd hos polisen efter ett välfyllt belastningsregister i södra Sverige som inkluderar rån, misshandel och övergrepp i rättssak. Han har fått kontaktförbud utfärdat mot flera personer.

Den 26-årige mannen satt i förvar i väntan på ett möte om utvisningen till Libanon. Det är en resa han undvikit sedan han första gången sökte asyl 2006. Under den tiden har hans tidigare giltiga libanesiska resedokument hunnit gå ut.

Mannen rymde den 30 december en med hjälp av en stege och överslängt rep. Han klättrade över muren tillsammans med en annan intagen.

– De åtgärder som vidtagits för att helt förhindra det har inte varit tillräckliga, säger förvarets enhetschef Helena Blessenius. 

 Serverar Migrationsverket pistoler i morgonfrallan också.


4 kommentarer:

 1. Och hur många likadana och etter värre har vi skattebetalare också försörjt? Jag vill verkligen veta men vem ger svaret?

  SvaraRadera
 2. Vem vet, han kanske har medhjälpare inne på Migrationsverket, nån som tycker att det år fel att utvisa skurken.

  SvaraRadera
 3. Sverige en lekstuga för all världens slödder.
  Svensson betalar snällt!

  SvaraRadera
 4. Om han stannar och byter namn blir han papperslös samt behåller alla bidrag och förmåner som tidigare i 10 år
  s

  SvaraRadera