onsdag 4 januari 2017

Lena Mellin, det vi lever i nu är ett blodbad. Som blir blodigare och blodigare för varje timme.Lena Mellin har fått dåndimpen; -"Sverigedemokraterna skär som en rakkniv genom opinionen.Enligt Aftonbladet/Inizio äger partiet tre av åtta sakfrågor. Det är fler än något annat parti. Det här är den mest skrämmande opinionsmätning jag har läst i hela mitt liv. Den visar med vilken styrka, bredd och omfattning som SD tar plats i den svenska opinionen.

Det är enormt uppseendeväckande. Partistrategerna bör genast tänka ut en grundläggande krisplan om de vill undvika att nästa val blir ett BLODBAD. Det kan dock redan nu vara för sent."
aftonbladet-draken och alla lögner som murvlarna Mellin, Lindberg och Virtanen m.fl, håller på att brinna upp. Dessa skrivare börjar sakta inse att deras lögner och agenda inte stämmer med läsarnas bild av samhället Sverige och livet här. 
Vad gör dom då? Erkänner sin långvariga agendajournalistik, sina lögnaktigheter och sina svek? 
Nä, icke, deras propaganda och manipulation når istället nivån för psykisk sjukdom. 
Om det blir ett blodbad när SD vinner valet, så är inte SD skyldiga  - utan dom blodiga krig vänsterextremisterna, som matar aftonbladet, SR, SVT och DN, och som har som mål att döda svensk demokrati.

4 kommentarer:

 1. Märkligt att svenskar tycks ha blivit medvetna om situationen i landet.
  Vad har hänt?
  Väller verkligheten våldsamt fram över fårket?
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Underbart om svenska folket tar sitt förnuft till fånga.
  Då först kan vi få ordning på vårt land.
  Vill ha tillbaka mitt fina Svedala!
  Svea

  SvaraRadera
 3. Lena melin o co kan lugnt luta sej tillbaka efter 2018,även om sd kommer över 50% lär dom inte göra något,,ni har väl sett vad dom gjort nu?det har bara vällt in folk ,hör ni något ifrån sd? Joo,lite uteslutningar,speciellt om någon kritiserar bonnier,,då åker man ut med öronen före,,,lite samarbete med kommunist-expo är ju inga större problem för sd-ledningen heller,,,eller att stå som fåntrattar med en israelisk flagga medan man blir plåtad,det gör inget det heller.
  Jag är så trött på sd,känner mej så sviken o övergiven av ett parti som jag lagt mina röster på i dom senaste valen.
  Jag kan tala om för er att det tisslas rätt bra ute ibland sd-representanter i landet,dessa har oxå märkt vilken väg det nya sd har tagit,,nu väntar jag med spänning på vad asylkaos kan komma med,,,känns att dom är på rätt väg.
  https://asylkaos.wordpress.com/2016/12/15/vill-du-hjalpa-oss-att-radda-sverige/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Peter A. Finns det något parti som du tycker är bra?

   Radera