söndag 9 oktober 2016

Vänsterkrafterna expressen och ernman förnekar verkligheten.

Mitt hjärta är hos Heidi Fried och den förintade judiska befolkningen. Det är tragiskt att inte expressen, Malena Ernman och hennes följare vågar vara uppriktiga med vem det är som vill utrota judarna 2016.

Malena Ernman: -"Nazistsympatisörer blir mer och mer rumsrena. Debattens vågor går höga, yttrandefrihet, och pressfrihet, åberopas, och allt fler vill ta upp diskussionen med dessa falanger. De tycks glömma att gränsen mellan yttrandefrihet och propaganda blir allt snävare. Samtidigt förflyttas gränserna."Förintelseöverlevande Hédi, 92: Bilden av déjà vu är svår att vifta bort.
Det är mycket som händer i dag som får det att ringa i varningsklockor. Högerpopulister, och nazisympatisörer blir mer och mer rumsrena.EXPRESSEN.SE

7 kommentarer:

 1. Malena E ska prata med små bokstäver om att vara rumsren. Man blir utpekad som nazist om man protesterar mot en våldtäkt som med största sannolikhet är utförd av asylsökande. Om man ska dra paralleller med Tyskland under 30-talet kan man lika gärna säga att folk inte vågade kritisera Hitler, han såg till att kritikerna tystades, och det redan i början av 30-talet. Med en fungerande opposition så borde han inte lyckats med det han gjorde. Denna megalomaniska sjukligt paranoida skitstövel. Idag så är det närmast skottpengar på dom som kritiserar den förda politiken, den som jämnar vägen för islam och muslimska terrorister. Just nu pågår det en jakt i Tyskland på en livsfarlig muslimsk terrorist, som kommit från Syrien som asylsökande. Men även det är väl SD-s fel, enligt Malena E.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nyheter om muslimska terrorister är ersatta med "pip" på ernmans och expressens nyheter.

   Radera
  2. Expo håller enligt SVT ett öga på de naziinfluerade gotlänningarna som protesterar i sann feministisk anda och mangrant mot de sexuella övergrepp som en HANDIKAPPAD kvinna utsattes för av flera män!- låt vara av utländsk härkomst och icke medborgare/utan PUT/TUT i Sverige. Expo Fi v och mp och hela pkmaffian borde ju mangrant sluta upp i gemensamma protester. Men nej. Expo gör tvärtom?!? Pkmaffian tiger!?!

   Jag säger det igen: skriva satir om dagens Sverige det går nästan inte.

   Peter Dahl

   Radera
  3. Polisens och medias fullständigt rubbade och befängda skuld- och skambeläggning av de som protesterar mot den vämleliga gruppvåldtäkten på torget i Visby, är en tydlig uppväxling mot diktatur.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Ernman bör hålla sig till cirkusmanegen och även studera vad hennes kommunistiska skyddslingar står för.

  SvaraRadera
 4. Ernman är i dalande, hennes tid är förbi.
  Ansiktet är utnött så att säga, minspelet är tröttande.

  SvaraRadera