söndag 9 oktober 2016

TV4 hade tittat på SVT-debatten.

Och av två timmars debattsändning hade dom talande nog valt ut det sekundlånga inslaget till sina 22-nyheter, där C-ledaren Annie Lööf gick till smaklös och onyanserad nazistattack mot Jimmie Åkesson, om gamla järnrör och SD-företrädares olämplighet, vilket på inget sätt ingick i debattledarnas diskussionspunkter. 

Jimmie Åkessons svar klipptes.

Det är så TV4 skapar ohederliga nyheter för folk som är ute efter snabba och adrenalinstinna vänsterkickar.


SD: - "Under kvällens partiledardebatt hävdade statsminister Stefan Löfven att "Sverigedemokraterna är ett nazistiskt parti".
Jonas Millard, ledamot av konstitutionsutskottet kommenterar:
- Nazismens brott mot mänskligheten får aldrig någonsin glömmas och dess gärningar får aldrig förminskas. När Sveriges statsminister påstår att Sverigedemokraterna är ett nazistiskt parti är det inte bara en lögn, det är också totalt historielöst och fullständigt respektlöst mot alla de miljontals människor som blivit utsatt för verklig nazism. Enligt regeringsformen är man som statsminister skyldig att uttala sig sakligt och korrekt vilket uttrycks i kraven på saklighet och opartiskhet. Med anledning av detta kommer Sverigedemokraterna senast under tisdag lämna in en anmälan mot Sveriges statsminister till Konstitutionsutskottet."

2 kommentarer:

  1. Utmärkt att Sverigedemokraterna reagerar på Löfvens odemokratiska översittarfasoner.
    Sveriges statsminister behöver en knäpp på sin redan platta näsa!
    SD väljare

    SvaraRadera
  2. Löfven borde få en spark därbak han är inte seriös. Detta uttalande om SD visar vilken nivå han befinner sig på. Löfven försöker förminska sin motståndare på det allra fulaste sättet som bara han kan.

    SvaraRadera