söndag 9 oktober 2016

Stefan Löfvén har rest i världen, varit i EU och New York, och mött både Ban Ki moon och sin polare Obama.Men det hjälper inte.
När paddorna hoppar stavhopp ur munnen, och han blir svaret skyldig på allt en statsminister bör stå pall för. Löfvén har inga besked och har inte en susning om hur vägen mot framtiden ser ut.

Löfvéns förvirring framkom tydligast när det ställdes en rak och direkt fråga om höghastighetståg, och han muttrade att S tre gånger behövt komma in och rädda Sverige från de borgligas regeringsunderskott.


Som om vi inte hade hört det förut.

 AKB var tydlig med att hon bytt bort det oansvariga reinfeldtsarvet om öppnahjärtan och öppnavidder, och var för ovanlighetens skull både tydlig och vädigt på, hon gjorde skorpsmulor av Löfvén. Men tyvärr, jag litar inte på henne.


Bäst var Jimmy Åkesson, länk,  som gång på gång förde in samtalet från politiska analyser till den krassa verkligheten.

Medelmåttiga var alla andra, utom då Löfvén, och Lööf som båda två hysteriskt sänkte sig själva i det dyiga hat-träsket. Dom sjönk båda två.

Lite fakta som styrker Jimmie Åkessons verklighetsuppfattning: Stefan Olsson (M), tidigare säkerhetspolitisk analytiker på FOI:

- "Sverige lägger 34,3 miljarder kronor på att hjälpa de asylsökande som kommer hit på egen hand medan vi lägger 128 miljoner på dem som bor i flyktingläger utanför Syrien och inte har någon möjlighet att åka någonstans."

8 kommentarer:

 1. Fotbollen vann nog rejält över debatten. Men jag undrar om nån tog upp Leif GW-s sågning (i dagens Expressen) av Dan Eliasson och dom som tycker som han, dom borde få sparken hälsar Leif GW till Löfvèn. Det var nog dagens saftigaste smäll både för Eliasson och Löfvèn. Hade det varit Åkesson som skrivit detta i Expressen så hade Löfven avfärdat det som nazistiskt trams.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så nära verkligheten i Sverige var det ingen av de sju som vågade sig, dessvärre.

   Radera
 2. Sverige har erbarmligt dåliga politiker som inte kan föra en anständig samhällsdebatt.
  De e fram me hink å spade sedan grottar dagispolitikerna ner sig på sandlådenivå.
  Väljarna vill se å höra vad ni vill med era ambitioner att styra VÅRT!! land.
  Vi är trötta på lata egotrippade partiledare.
  Jimmy Åkesson du var och är BARA BÄST!!!!!!!
  Go for JIMMY

  SvaraRadera
 3. Där kom det igen, skrytet om hans möten, knatten Löfven måste berätta vilka kretsar han umgås i.
  Sveriges genom tidernas värsta stassminister.
  Han är ful hela han men mest i munnen. Elakare människa får man söka efter. Hans parti är inte oskyldigt, dessutom har sossarna stulit pengar från pensionärerna till statsskulderna.När ska vi få tillbaka dom?

  Jimmie var som vanligt den bästa och det är Löfvens fasa att debattera med Jimmie. Kommer därför med sandlåde attacker för att tysta. Löfven tillför ingenting annat än svammel.Tycker han ska avgå och aldrig mer visa sig.

  SvaraRadera
 4. Ursäkta mig, men de två procenten som anser att Isabella Lövin skötte sig bäst i debatten, vilken kanal har de tittat på?

  SvaraRadera
 5. Ursäkta mig, men de två procenten som anser att Isabella Lövin skötte sig bäst i debatten, vilken kanal har de tittat på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är benägen att hålla med de där två procenten, hon är bäst när hon är tyst och inte ens med!

   Radera
 6. Löfven har blivit en berest person men en obildad sådan.

  SvaraRadera