måndag 3 oktober 2016

Shekarabi, en dilettant gråter ut.


Flyktingföretag har svindlande vinstmarginaler på 2 000(!) %, överskottet som går till att täcka förluster för lekland och golfbanor gör minister Shekarabi upprörd: ”En stöld från svenska folket”.Bert Karlsson svarar: Det är väl inget konstigt, naturligtvis använder vi överskott till andra saker”. 

Det finns så mycket omoral i det här att regeringar lurar i svenska folket att dom är bäst satta att förvalta och spendera våra pengar på ett för alla och landet optimalt sätt. Och så låter man odugliga, outbildade, slösaktiga och oekonomiska totalt fartblinda sprättar ösa med öskar skattkistan! Som sen låter garvade och sliriga businessmän som Bert Karlsson lura rumpan av dom. 

Nu kommer regeringen och gråter som nyförlösta bäbisar, Shekarabi hulkar att vi - folket - är skamligt bestulna!

Det har inte undgått oss, jag lovar. Men vi vet vilket kallsinnigt rövarpack det är som egenmäktigt robbar oss och slänger pengarna i migrationsverkets oändliga slukhål. 

Och det är inte BertKalsson-ligan som i slutändan berikar sig på er dumhet, med ett stor flabbande hånflin. 

Det är ni, loser-regeringen. Ingen annan. 

En och annan går dock på Shekarabi: 

Det cyniska i att folk som hetsat mot flyktingar o tiggare ( bert k mfl) nu proffar på dom. Oss. Dagersättning 65 kr.

 


3 kommentarer:

 1. Läsarana här må tycka vad de vill men Bert Karlsson gillar jag!
  Han ÄR en duktig affärsman som kan det där om gungor och karuseller. Hans bolg är förmodligen det billigaste av alla asylprofiterande företag. Robinson-Emmnauel (sosse!) tar ju både 10-dubbelt och mer per dag än Bert!
  Plus att det finns ett stort antal små privata HVB-hem, ofta drivna av invandrare, som sett en möjlighet att lagligt fortsätta suga på statens slickepinne..

  SvaraRadera
 2. Sverige tjänar på invandringen, Eller har vi blivit narrade ?

  SvaraRadera
 3. Det är rätt mister att avslöja fusk eftersom han själv har utfört det i SSU

  SvaraRadera