måndag 3 oktober 2016

Merkel vill skapa Tysk Islam.


Europeisk liberalism kommer att verka för att göra det möjligt att integrera miljoner flyktingar i det europiska samhället. Tysk Islam är en möjlighet, säger finansminister Schaeuble och hänvisar till ett tio år gammalt verk, German Islam Conference, som söker sudda ut kulturella och religiösa skillnader i det tyska samhället.

- "Vi ville och vi vill, speciellt med tanke på tyska muslimers olika ursprung, förorda skapandet av ett Tyskt Islam, att utveckla en självkänsla för muslimer som lever som muslimer i Tyskland, i en fri, öppen, pluralistisk och tolerant hållning. 

Tysk Islam?? Står det för märkbart effektiv terrorism? 

Istället för tysk islam, varför inte promota utbildning och humanism. Det låter bra korkat att flirta med en religion, som är så fundamentalt på kant med allt modernt och civiliserat tänk.  Fri, öppen, pluralistisk och tolerant hållning?? Våra samhällen går inte att mixa med islamska värden. Det är en tickande bomb eftersom islam inte tillåter andras tro och åsikter.

4 kommentarer:

 1. Der dumme Merkel ville för en tid sedan skruva tiden tillbaka ,till vad!?
  En önskan är att hon skruvade bort sig själv, långt bort, där vi slipper hennes förnumstighet.

  SvaraRadera
 2. I Dokument utifrån (sändes i gårkväll) som handlade om IS framväxt, kunde man höra dess ledare Abu Bakr al Baghdadi säga att deras mål var ett kalifat som omfattade hela världen, dom nöjer sig inte med ett kalifat i Tyskland.

  SvaraRadera
 3. Hitler skapade en tysk nazism och vet ju hur det gick.
  Röda_armé-fraktionen (Baader-Meinhof-ligan) försökte skapa en Tysk kommunism, och vi vet ju hur det gick. Så jag tror inte på att det skulle gå att skapa en tysk islam, med tanke på vilka nötter som finns i Tyskland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror bara tanken skulle få imamerna att skratta ihjäl sig.

   Radera