fredag 7 oktober 2016

reinfeldt och löfvén har fyllt landet med folk som hatar oss så mycket att bara våra uppenbarelser får dem att vilja förgöra oss.

Från FB: Stäng gränsen.Vid 19-tiden på tisdagen var Mikael, 41, på väg hem efter att ha tränat i Årsta i södra Stockholm.Han gick ensam på gatan när han mötte fem ensamkommande.– De frågade på dålig engelska om jag hade en telefon. Jag sa nej och då frågade de mig om jag hade cigaretter. Jag sa nej och vände mig om för att gå iväg. Då blev jag sparkad i ryggen och föll framåt, säger Mikael.Mikael bar på en väska som han släppte för att ha en möjlighet att försvara sig.

Men angriparna var för många.– Det small till i bakhuvudet av vad jag tror var en gummibatong som polisen använde förr. Sedan var själva misshandeln igång och de fick ner mig på backen, säger han.
Polisen bekräftade för i går att ett tillhygge misstänks ha använts i misshandeln.
”De sparkade och stampade”När Mikael låg ned eskalerade misshandeln.– De sparkade och stampade på mig. Någon hoppade jämfota på min rygg och en annan skulle stampa mitt huvud i backen. Han trampade mig rakt över nacken, säger han.Rånarna uppges vara i åldrarna 15-20 år och var vid tillfället iklädda träningsoveraller. Mikael tuppade av innan gärningsmännen lämnade platsen. När han vaknade igen forsade blodet.– Jag såg ingenting. Det var alldeles blött och jag hade ett stort jack i pannan, säger han.Rånarna fick med sig Mikaels väska innehållandes bland annat en surfplatta, nycklar och kläder. Under onsdagen vårdades han fortfarande på sjukhus.– Ingenting är av men jag har sjukt ont i nacken och ryggen. De var ute efter att råna mig och det lyckades de med. Jag är bara glad att jag lever i dag. Jag har två barn och ett företag. Tänk om jag haft något av mina barn med mig? säger han.
-Ingen gripen-Mikael har aldrig tidigare känt sig otrygg när han varit ensam ute på kvällstid i området.– Årsta är ett otroligt bra område och vi har varit förskonade från det mesta. Men så händer en sådan här grej, säger han.Under onsdagseftermiddagen uppgav polisens förundersökningsledare att man inte hade gjort något gripande.– Det finns i nuläget ingen misstänkt. Men vi fortsätter utredningsarbetet. Vad som sker i utredningen nu är ingenting som jag kan gå in på, säger kriminalinspektör Anders Rymoen Nilsson.

6 kommentarer:

 1. Ut ur EU fort som f..!
  Vi måste själv bestämma vem vi skall släppa in i Sverige!
  Tror inte ett dugg på alla lögnare som påstår sig vara flyktingar.
  Däremot har det visat sig att flertalet av lögnarna är kriminella.
  Rättsväsendet trasslar in sig i alla sina utredningar inga lösningar på problemen i sikte.
  Är så trött på alla busar som går lösa i vårt land!
  SwExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det varit tvärtom på offrets och gärningsmännens identitet- vilka rubriker och drev och hysteriskt gråtande politiker!

   Radera
  2. Antti Löfven2016-10-07 12:36

   Tror ej att SwExit är någon lösning.
   Både Norge och Schweiz tar emot ekonomiska migranter fast de inte är med i EU.

   En bättre lösning vore att utvisa alla dessa kriminella slödder som vistas här i asylparadiset Sverige och stänga gränserna. SD 2018

   Radera
 2. Kan inte polisen se till att få hjälp av andra poliser, det gick ju bra i Visby. Men då var det ju förövarna som skulle skyddas från "mörka" krafter utifrån.

  SvaraRadera
 3. Kalla i Gotland Yard. Om färjan går, samt innebandyspelet är klart.

  SvaraRadera
 4. Vaporfi is the best electronic cigarettes supplier on the market.

  SvaraRadera