fredag 7 oktober 2016

Polisen har skickat "special­kompetens och extra resurser" till Visby.Fler poliser till Gotland efter anmäld våldtäkt – "Att ta lagen i egna händer är aldrig acceptabelt"
Polisen: Extra poliser ska stoppa missnöjesyttringar. /Friatider/

I Sverige har rättssamhället kollapsat, vi laglydiga människor har ingen som skyddar och värnar oss längre. Vi är helt ensamma. 

När vi laglydiga till slut blir galna på övergreppen mot oss och äntligen reagerar, då använder polismyndigheten de få illa skötta resurserna som finns kvar, till att skydda dom som utsätter oss för den brutala kriminaliteten.


8 kommentarer:

 1. Om man blir överfallen struntar väl våldsoffret fullständigt i lagar som stiftats av idioter!
  Man slår väl till våldföraren ordenligt i självförsvar.
  Det duger inte att börja lipa och kalla på polis som inte finns när övergrepp begås!
  När inte ens lagstiftarna är laglydiga varför skall jag som brottsoffer vara det?!
  Gott folk!
  Lär er att försvara er!

  SvaraRadera
 2. Läser att det skett två rån och överfall i Sundbyberg i går, och det var kvinnor som överfölls. Ingen gripen, kan inte polisen begära förstärkning från Gotland, där finns det ju många poliser just nu.

  SvaraRadera
 3. Lyssnade just på en polis från Gotland som pratade om hatet mot poliser och mot förövarna, och hur lite folk vet om hur rättssystemet fungerar. Vilket skitsnack. Om det är nån som varit hatisk så är det förövarna, och de är helt normalt och mänskligt att reagera hårt mot våldtäkten. Och självklart blir folk förgrymmade när rättssystemet stöttar förövarna. Polisen får finna sig i att folk är okunniga om att rättssystemet stöttar förövare. Denna polis får säkert beröm av Dan E.

  SvaraRadera
 4. Ådalen 1931 - Visby 2016

  SvaraRadera
 5. Nu är det en läckt video till (sen 2005) som är huvudnyhet, Trumps sexaffärer. Han är ju ännu inte president så att han som Hillarys man kan utöva det i ovala rummet, och då inte med sin fru naturligtvis. Går vi längre tillbaks så har vi John F Kennedys stora aptit på sex, han blev en säkerhetsrisk, hade sex till höger och vänster. Innan (våren 1963) han blev president så utspelades Profumoaffären. Profumo var försvarsminister i England, hade en affär med Keeler som också hade en affär med en rysk militärattachè som misstänktes vara rysk spion. Han ljög om sin affär och tvingades sen avgå. Sen har vi ju sexskandalen som Leig GW vet mycket om, när Geijer tvingades avgå. Osv osv, Trump är väl inte den förste politikern som har trampat i sexklaveret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Makt attraherar och korrumperar....i Löfvens fall gäller bara korrumperar...!!

   Stefan H

   Radera
 6. Tog de med korvlådan ?

  SvaraRadera
 7. I Sverige vill vi utreda svenskars sexvanor.
  Hooppsan

  SvaraRadera