fredag 7 oktober 2016

Det finns numera så många vakna, bildade och välformulerade dissidenter.

OM SVT

Arvid Hallén: "Blotta tanken att en public service-redaktion aktivt tar ställning i en partipolitisk debatt, och därmed reducerar sig till en statligt finansierad ledarsida, är häpnadsväckande. Själva poängen med traditionell svensk public service – saklighet och oberoende – undermineras i grunden.

Ännu värre blir det när man tänker på att det Aktuellt tar avstånd från är ett faktapåstående. Man säger alltså inte att uttalandet är felaktigt, utan verkar i stället mena att själva påståendet är så frånstötande att man måste ta avstånd från det. Påståendets eventuella sanningshalt, eller avsaknaden av en sådan, blir ointressant för Aktuellt.Om Aktuellt hade ansett att Karlsson hade fel i sak kunde man ha ifrågasatt hans uttalande där och då, i stället för att dagen efter blanda bort korten med tal om alla människors lika värde.

Det blir dessutom orimligt om SVT anser sig nödgade att i efterhand ta avstånd från alla förment felaktiga faktauppgifter i politiska debatter. Risken finns att man drar slutsatsen att SVT ställer sig bakom allt som det inte tar avstånd från.Om public service inte klarar att upprätthålla sitt politiska oberoende, måste vi fråga oss vad alternativet är." 

Men vad hjälper det att vi är fler och fler och fler som ser, står upp, och säger att allt precis allt i Sverige har gått sönder..

Vi måste fråga oss alla: - VAR ÄR HANDLINGSKRAFTEN?

2 kommentarer:

 1. Handlingskraften finns hos SD!!!!!!!,och dessväljare!!!!!!
  Nu mobiliserar Pk maffian och samhällsförstörarna och börjar en ny förtalskampanj mot SDs politiker.
  SDs sympatisörer blir fler å fler tack vare vanstyret av vårt land.
  Krösamajorna går på högvarv i sina skvaller kampanjer.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera