torsdag 6 oktober 2016

Cecila Hagen sa sig vilja utplåna mänskliga brunråttor värdigt, kanske med gift. Nu kommer det inte ens en halvpudel på Mattssons blad.Cecilia Hagen, moi....skulle JAG....??: -"Sådan mordiskhet är mig totalt främmande.‬‬" BAH!!

"‪Jag skriver inte nyhetstexter, jag skriver, sen mer än fyrtio år, en sorts krönikor där allt inte alltid ska läsas bokstavligt." 


Det finns förklaringar som saknar all trovärdighet, Hagens moder Teresa går inte hem, hennes dvärgpudel är mer som en utskällning. 

Efter fyrtio års skrivande, Cecilia Hagen - jag är besviken på en sån värdelös pudling. Rekommenderas: Merete Mazzarella, om konsten att pudla,

4 kommentarer:

 1. OT.. Nu mobiliserar polisen på Gotland. Det saknar motstycke säger polischefen. Och då menar han inte våldtäkten, utan protesterna mot att männen frisläpptes. Och nu ska dom sättas dit, inte männen som våldtog, utan dom som protesterade. Finns likheter när Carola H och hennes son blev mördade på IKEA. Mördaren hade ingen bevakning, trots att han fått besked om omedelbar utvisning för andra gången, utan poliser skickades till det asylbonde som mördaren bodde på, för att skydda dom boende från mörka krafter utifrån. Tala om att göra förövare till offer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns absolut i genting i detta nya land som jag finner försvarbart. Utom naturen och familj och kära vänner.

   Radera
 2. Vi behöver en kvinna som rikspolischef snarast. Varför inte Cecilia Hagen hon är lika spattig som öket som sitter där nu.

  SvaraRadera
 3. Det går inte att misstolka Hagens obehagliga önskemål mot oliktänkande.
  Kanske går hennes önskningar i uppfyllelse.
  Det förs en mordisk politik i Sverige mot alla som inte tycker som Hagen och hennes kumpaner.

  SvaraRadera