torsdag 8 september 2016

Polisen åt helvete, rättssamhället åt helvete, migrationsverket åt helvete, skolan åt helvete, försvaret åt helvete, sjukvården åt helvete....

Staffan Danielsson C: "Genom Migrationsverkets upprörande passivitet när man inte kontrollerar ålder har många tusen ensamkommande vuxna givits asyl som barn till mångmiljardkostnader, varav många av detta skäl sökt sig till Sverige. Likaså har dessa vuxna "barn" fått asyl som och placerats på boenden för barn och gått i skola som barn med störningar och påfrestningar för barn och personal och lärare, i en del fall övergrepp och t o m något mord. Migrationsverket frånsäger sig nu allt ansvar för att kontrollera och bestämma ålder, trots att ingen annan har det ansvaret än Migrationsverket.Om någon anser att detta INTE är en rättsskandal, kommentera och motivera." 

Byt parti Staffan Danielsson, ditt patos behövs, men ensam är inte stark idag. 

8 kommentarer:

 1. Vanstyre råder i alla instanser tydligen. Har myndigheterna inget som helst ansvar? Har cheferna blivit helt förblindade av makten?
  Sveriges politiker har tappat kontrollen och konsekvenserna kan mätas i lidande, död och förstörelse för många av oss även godhetsapostlarna kommer att smärtsamt få känna av eländet.

  Har nu insett att Sverige är en av Europas mest enfaldiga länder.Håller totalt med att hela landet har gått åt helvete.

  Finansministern bra ekonomi, tomma lador, bra ekonomi igen, så snattras det hela tiden.
  Förtroendet för sjuan gänget är lika med noll.

  Inse att Jimmie Åkesson och hans parti har haft kunskap och insikt om Sveriges dekadenta framtid.
  Vi är där nu.

  Två senaste statsministrarna har inte åstadkommit ett dyft. Bara gapat om att många av oss är rasister. Att stämpla oss som vill landets bästa borde vara åtalbart.

  Nu en cykeltur till livsmedelsaffären med en förhoppning att inte bli rånad eller nåt annat helvetiskt.

  SvaraRadera
 2. Helt fantastiskt skrivet Elisabeth...!!!

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack Stefan H och Carina-fina.

   Radera
 3. Instämmer fullständigt med allt ovan.

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 4. Alla förstår väl orsaken till att 7-klövern förintade svenska försvaret? Svensk nationalism skulle ju kunnat vinna det inbördeskrig som med stormsteg närmar sig.

  Det är ju kultur-marxismen som är planerad att få diktatorisk makt efter striderna, om nu islam godtar detta utan invändningar.

  SvaraRadera
 5. Stackars Sveriges invånare som byggt landet.

  SvaraRadera