torsdag 8 september 2016

Detta var ta mej fanken det vackraste jag läst på år och dag. Faktiskt klump i halsen.


Detta har någon som heter Milos Varcakovic skrivit på FB. Jag har inte frågat om lov att publicera, men min brinnande lust att dela med mig vinner stort över tvekan:

-"Intressant notis gällande bemötandet jag får från flera invandrare.
Jag är knappast någon som döljer sin politiska kompass, jag är kritisk till stat, skatt och ja, politiker.

Jag har märkt hur jag från mina egna, dvs sydslaver men även invandrare förväntas ta ställning för andra invandrares rätt att invandra till Sverige - Inte för medborgarens rätt till sin egendom, frihet och inkomst -.
Detta under parollen att " jag själv minsann kom hit, från ett blodigt fratricid i Bosnien och Hercegovina" och därför bör låta andra ta sig hit. 

Jag förväntas alltså stå för en -open door policy- utan någon som helst plan för hur integration eller jobbskapande skall gå till. De vill att min lojalitet, om man kan uttrycka det som så, skall ligga hos en tredje part som vill ta sig till Sverige, genom ett säkert Europa. Det är inget jag kan skriva under på, min lojalitet kommer alltid att ligga hos det samhälle jag bebor varpå min tacksamhet kommer att ligga hos de som under 90-talet tillät oss att komma hit.

Jag kommer nog alltid vara och har alltid hittils varit på skattebetalarens, det vill säga medborgarens sida när det gäller Sverige. Jag älskar Sverige men jag tål inte den politik som nu för landet i diket rent ekonomiskt och socialt.
Jag är som jag är." 

Tack. 

5 kommentarer:

 1. Hear, Hear ..Carina, hur hittar du alla fantastiska skriverier...!!

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är en osalig ande - överallt!

   Radera
  2. Du är en pilot i cyberspace...!!!

   Stefan H

   Radera
 2. Ja, men det är just detta vi försöker säga,vi som inte har skygglappar på oss och inte är döva.
  Det går dock inte hem hos pk maffian & 87an!

  SvaraRadera