torsdag 8 september 2016

Ledarsidorna, för insideinfo och graverande fakta om svenska polisens undergång.


Utdrag ur hela läsviktiga ledarsidan: 
-"Nu har Dan Eliasson kommit att symbolisera ett nationellt haveri inom polisen. Vägen dit är kantad av prutningar på prislappar, politisk sensibilitet, personlig prestige, dunkla relationer och inslag av vänskapskorruption. Oavsett vad som sedan är Eliassons skuld är han idag symbolen för ett våldsmonopol i djup kris – oavsett statsministerns och inrikesministerns försäkringar om motsatsen.
Återstår endast för regeringen och Dan Eliasson samt andra involverade att försöka rädda ansiktet i deras värld. Polisen, som det nu ser ut, kommer få klara sig själva."

----------------

- "Det vi ser nu är en dyster föreställning. Eliasson har gjort sig otillgänglig för media och svarar endast skriftligt på medias frågor. En tämligen anmärkningsvärd, men inte på något sätt förvånande i hans fall, hållning till allmänheten. Eliasson har en historia från bland annat Försäkringskassan av märkligheter i synen på vad han egentligen är, en tjänsteman i allmänhetens tjänst. Att han är otillgänglig är helt logiskt i hans fall." 

Hur ska Sverige räddas, med en allt tyngre och utbredd laglöshet och kulturell disrespekt för dialogpolis, lag och ordning? 

Svaret finns inte där maktkorruptionen nu letar efter den, den maktfullkomliga domarnämnden, insyltade agendapolitiker och mer miljarder till Eliasson vore att fullborda sammanbrottet. 

Hade försvaret varit vad det var en gång, hade en halvmilitär och tungt beväpnad polisstyrka med utvidgade rättigheter, möjligen haft en chans att bekämpa dom kriminella i svenska krigszoner. Nu har dock politikerna sen lång tid förintat även det svenska försvaret. 

Det ser mörkt ut.


1 kommentar:

  1. Konstateras kan, att 87an har totalt odugliga politiker som fullständigt raserar allt bra vi byggt upp i Sverige
    Måste vi ner på apstadiet och bygga upp på nytt igen?
    SD är den vettiga lösningen på problemet!!!!!!!!!

    SvaraRadera