söndag 11 september 2016

Patrik Lundberg förmår som vanligt inte bevisa nånting.Som bladetskribent skriver Patrik Lundberg, precis som alla andra där, lydigt texter som ska ge de enögda läsarna vatten på sin kvarn - SD är ONDA. 

Det har han vetat sen han var liten i Sölvesborg och var "annorlunda" - ingen av oss får glömma detta.
Idag skriver han att det är "Vita flygare som skadar integrationen", och tycks formulera upp ett försvar för SSU att stänga ute vita. Ty enligt PatrikLundberg är SSUs rasism bara småpotäter mot vitas rasism.(OBS favvotävling)

Lundberg har läst en studie. Och i denna studie tycks man ha visat hur stor andel icke-vita personer som vita svenskar klarar i sin omgivning.

Resultatet: tre till fyra procent. Blir det fler än så tenderar de vita svenskarna att flytta till ett annat område. Eller väljer att inte flytta dit alls.
Liknande mönster går att se när det gäller skolval. ­Vita svenskar väljer generellt bort skolor med en hög ­andel icke-vita barn.

Hu jeda mej, vad dom tänkt till, studien och Patrik Lundberg, måtte dom inte ha sprängt sig av all tankeverksamhet. 

För dom andra, dom Lundberg kallar icke-vita - hur många vita klarar dom icke-vita i sin omgivning? 

 Om vi tittar på deras egna enkulturländer, och på deras benägenhet att ghettofiera sig och bilda egna skolor här i Sverige, så skulle jag tippa på mindre än en procent.

6 kommentarer:

 1. I hans värld var det nog SD-s fel det som hände i USA den 11/9 2001. SD-are förklädda till muslimska terrorister. Vita medelålders heterosexuella män som kör jeep och äter kött står ju bakom allt elände i världen enligt Romson. Annat är det med muslimska män, dom är ju kvinnornas och världens räddning.

  SvaraRadera
 2. Tro fan att de sticker därifrån! Det finns väl inte en sund (vit) människa som skulle låta sina barn växa upp med den skit som "+4%" för med sig?? Våld, islam, tält, knark, vägglöss....Det är ju hur lätt som helst att förklara. Svenskarna vill inte ha någon sketen mångkultur! Fatta det, ni värdelösa politiker!!

  El Presidente

  PS. Borde inte Lundberg leta efter någon rasistisk matförpackning istället??

  SvaraRadera
 3. "Det är vita flygare som skadar integrationen" är hans rubrik på aftonslasket...känner mig kränkt, fast himlen är blå...!!

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, han pekar ut dig! Gå till DO, direkt, utan att passera gå.

   Radera
  2. Hur f-n motiverade han det?
   Kort rapport, tack!

   Jungman Jansson

   Radera
 4. Nu har hetsen mot vita startat. Sosseavkommorna vill inte ha med vita på nåt löjligt möte.
  Vita kan inte gå in i Sveriges ghetton. Snart är vi främlingar i eget land och måste fly. Politikerna med sina kassakistor har inga ekonomiska hinder o kan sticka när som helst.

  SvaraRadera