söndag 11 september 2016

Idag är Alex Schulman mer förvirrad än vanligt.Alex Schulman tror idag att han gjort en upptäckt, och loskar sen en omgång mot skällsbeteckningen "PK":
-"Den svenska samhällsdebattens just nu mest överanvända och slitna uttryck." 

Fast han har ju fel.

 Alla vet ju att det är orden "rasism" och "rasist" som är de mest överanvända och slitna orden i Sverige sen lång tid tillbaka. Politiskt korrekta som Schulman själv, har rasistbuntat ihop bruna, vita, kvinnor, män, högavlönade, lågavlönade, religiösa och ateister, feta och smala, gamla och unga, invandrade och ickeinvandrade ja, alla människor med endast en sak gemensamt, nämligen misstro mot massinvandring och regeringens möjligheter att värdigt klara av den. 

För att använda en travesti på Schulmans egna ord; 

- "En människa kan vara rasist, kort och gott. För att förtydliga kan man också förstärka och säga att vederbörande är en "rasist-fascist" eller en "rasistkackerlacka". Man kan också vara "nazist", vilket antyder att man olyckligtvis smittats av "dom bruna" utan egen förskyllan och att man eventuellt har möjlighet att ta sig ut ur det. Man kan också vara en del av "den främlingsfientliga vit makt-rörelsen" - här blir "rasism" mer diffust,  som en folkrörelse, en strömning. Rasist är inte bara något man kan vara, det är något man kan hamna i. Någon går vilse i "järnrörs-träsket", till exempel. Där de tvingas uppleva "xenofoberna" på nära håll. Eller "SD-packet". Eller det mycket populära uttrycket: "Invandrarhatarna".

Det mesta av det som omger oss kan delas in i rasism eller icke-rasism. Journalistiken, till exempel, där det finns "media" och "rasist-media". Detsamma gäller politiken, där "hatsajterna" sätter agendan för mycket. På senare tid har jag också upptäckt att man i debatten refererar till rasisterna som "ni som införde hatet" eller "de som vill dela upp Sverige i vi och dom".

Schulman blir såklart jättesnurrig nu när alla hans f.d PK-vänner håller på att springa benen av sig för att hoppa på rasisttåget. Fast Schulman, kom INTE och blanda ihop PK-eliten i svängkappor med oss som var rasister redan för 20 år sen.

Har du problem med att identifiera dig med de korrekta i PKmaffian som den nu utvecklar sig, så får du väl starta gruppen ny-PK, mot de forna i gammel-PK. 

Vi vill inte heller ha med dem att göra. 

1 kommentar: