söndag 11 september 2016

Vad ska vi göra med alla dom PK som försökt ljuga oss fulla?

Den största bluffen sedan “apatiska flyktingbarn” är "ensamkommande flyktingbarn", som guldrushar till Sverige, medan antalet kraftigt minskar i hela övriga Europa.

Visa bild på Twitte


En av dom värsta lögnhalsarna, Rädda Barnens generalsekreterare Elisabeth Dahlin, blåljög i en TV-debatt om att det är ”en myt”att män kommer resande hit och låtsas att dom är barn.

Dahlin: - "Vi jobbar med den här frågan sedan 15 år och besöker asylboenden varje vecka. Om vi hade sett att det fanns vuxna bland barnen hade vi slagit larm direkt." 

Den här kvinnan är ju påkommen mitt i gärningen, hon är falsk, helkörd, och rökt, och vilket företag som i framtiden än anlitar henne måste förstå, att för oss svenskar är en simpel lögnare alltid en lögnare. Så hon går bort.
e


En annan påkommen är agendatanten Franchell. Hon har gladeligen låtit sig luras av sådana som Dahlin, och i sin journalistgärning inte gjort det hon är till för, nämligen att berätta sanningen. 

Däremot nu, när tom tomtar som migrationsverkets chef låtsats som om dom sent omsider själva kommit på bedrägerierna, så måste hon finna ett sätt att förhålla sig till detta. 

Och det gör hon i en krönika där hon otroligt nog fortsatt tvivlar, och istället jublar över att asylsökande "barn" kan neka till undersökningen. Och hon hoppas att "Migrationsverket framöver har utrymme och ork att hellre fria än fälla." 

Den här kvinnan har visat sig vara en av tusentals myttiga idioter för propagandisterna, hon har villigt sålt sig, och är ansvarig för försök till manipulationen av folket. 

För oss svenskar kommer hon att för evigt vara en del av vänsterns försök till revolution. Så hon går bort. 

sydsvenskan  SVT

5 kommentarer:

 1. Jag tycker att vi ska uppfylla deras högsta önskan, vi skickar dem till Eritrea, Somalia eller Saudi där de kan starta en mångkultur omgivna av sina BFF:s.

  SvaraRadera
 2. Stegling och sträckbänk. Varför blev det någonsin avskaffat?!

  El Presidente

  SvaraRadera
 3. Eller kölhalning...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vidrör icke mina båtar!!!

   Jungman Jansson

   Radera
 4. Detta att staten/samhällsinstutiotionerna försökt tuta i folket att det är små barn som kommer är den största bluffen i konungarikets Sveriges långa historia. Och en av de allra dyraste...

  SvaraRadera