torsdag 4 augusti 2016

IS har skickat ut tiotusentals västhatare och uppmanat till ensamma terormord.

Varför har det äckliga etablissemanget i väst plötsligt enats om att kalla alla hatterrorister för "psykiskt sjuka" eller Breivik-wanna-bes? 

VAKNA. Människorna som attackeras, som den oskyldiga fredliga kvinnan i London igår,  terroriserades till döds. Dom som kunde, sprang för livet för att skydda sig mot terror, alltså terrordåd.

Allt kommer att klarna om media eventuellt blottar mördarens namn och ursprung.


4 kommentarer:

 1. Detsamma gjorde de kommunistiska diktaturena sovjet/öststaterna regelmässigt om alla sina dissidenter. Var man inte anpassad till samhällets "normalitét" så MÅSTE man ju vara sinnessjuk? Eller hur?

  SvaraRadera
 2. Kommer ni ihåg hur norska staten manipulerade med Breiviks utredningar och medicinska utlåtanden. Man påstod att hans uttalanden/texter var "förvirrade".
  Alltså var han per definition sinnessjuk, vilket samtidigt ALLDRIG skulle anses om den muslimske terrorist som spränger 100-tals till döds.
  Således förklarades Breivik för sinnessjuk av S-regeringen och spärrades in i samma anda som sovjet/öststaterna använde sig av.

  ÄR DET NÅGON SOM INTE VET ATT BREIVIK BLEV ÖPPEN MUSLIM EN KORT TID EFTER ATT HANS DOM BÖRJADE VERKSTÄLLAS. Märkligt bara att han betecknas som högerextrem av etablissemanget.

  SvaraRadera
 3. Kung Gustav V. polare blev också inspärrad på sinnessjukhus. Detta för att den homosexuella relationen inte skulle avslöjas.

  SvaraRadera
 4. Etablissemanget gillar läget i EU!

  SvaraRadera