torsdag 4 augusti 2016

Han var "norrman", och såklart "mobbad".

Cassandra Love, FB:"Aftonbladets stavning: Norrman.

 Daily Mails stavning: Somalier.

Frågan då: Är nationalitet viktigt?

Svar: Tydligen eftersom AB väljer att ljuga om det."


"Mobbad" är det nya "psykiskt sjuk", vad som helst för en politiskt tyglad journalist att slippa berätta sanningen om muslimerna och massinvandrarna som är här för att slakta varenda en av oss. 

Att skuldbelägga mobbade är exakt lika förnedrande som när b-skådisen Wallström skyller terrorismen på fattiga.  Fattiga, psykiskt sjuka, och mobbade människor tillhör inte den nobla elit som kan begära pengar av DO att de kränkts, och som får regerigens islamism-marionetter att gråta blodstårar. 

Kvinnan som, på studiresan med sin amerikanske make i London, de facto slaktades oprovocerat och kallblodigt av en somalisk muslim, kommer i andra hand för det vämjeliga korrekta etablissemanget. 

För mig är hon en leende, vänlig kvinna som har all sin rätt att leva idag, och många lyckliga år till, med sin familj, barn, barnbarn. 

EUs fiaskomångkultur och misslyckade flyktingpolitik dödade henne, och jag sörjer så det gör ont.


10 kommentarer:

 1. Hon liknar Carola Herlin som tillsammans med sin son blev mördad på IKEA. Den enda tidningen som visat bild på Carola H var Norra Västerbotten, som ju är störst i hennes hemkommun, Skellefteå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blond, vit, kvinna utan svart tält, en våt dröm för somaliern.

   Radera
 2. Carola H var också blond och vit, mördaren sa ju att dom såg svenska ut. Hon jobbade ironiskt nog som läkare, till skillnad från eritreanen så försökte hon rädda liv.

  SvaraRadera
 3. Sverige är ett mycket farligt land att leva i.
  Känner många som inte längre vågar gå utanför dörren.
  Livsmedel kan numera beställas på nätet.
  Gallerdörrar och stängd dörr gäller numera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tala om fånge i sitt land. På grund av hudfärg och religion.

   Radera
 4. Fanatiska muslimer uppmanas till att döda alla otrogna i Europa.
  När dom inte har pistoler har dom knivar.
  Känner alltid obehag när folk kommer för nära. Ja du Carina vi är fångar i våra egna hem. Reinfeldt fortsätter sitt evigt tjatande vad gäller öppenheten och invandringen. Han har inte fattat att det är fel sorts invandring vi har. Han ger sig inte utan gör allt för att komma in i värmen igen.

  Norrmannen var en somalier som flyttat från Norge till England. Nyheterna igår pratade om en psykiskt sjuk norrman och försöker inbilla folket att det är så.Allt för att försköna den misslyckade politiken.

  SvaraRadera
 5. Bra beskrivning av indoktrinering i svensk politik & media/
  Sketchen med Rolv Wesenlund-Tannlegen ("Volvo Sonett").

  SvaraRadera
 6. Ingen vet ju vilka traumatiska upplevelser denne "norrman" fått utstå i sitt förra hemland.
  Varför inte skicka hem honom så att han kan bearbeta dem på plats?

  SvaraRadera
 7. I bästa fall är medias beskrivning exempel på djup INKOMPETENS? Nu tror jag inte på det. Istället djupnar EU diktaturen allt mer, och nu har uppenbarligen indoktrineringsdirektiven slagit igenom hos en allt större del av MSM inom EU. Å andra sidan citerar ju nationella MSM enbart internationella MSM och tvärtom i en evig rundgång, i synnerhet i Sverige. Tyvärr har allmänheten inom EU utanför Sverige ännu inte lärt sig "koderna", men informationen om dessa måste vi Sverige meddela EU allmänhet.

  Det FINNS faktiskt fortfarande media inom EU, förutom alternativmedia, som publicerar sanningen som den är. Sprid främst deras informationer.

  https://youtu.be/Ak0yBCD_tkw

  SvaraRadera
 8. Via utländsk media har jag just läst om två händelser som inte uppmärksammats i svensk press, nämligen en knivattack på en präst i Belgien, samt ett överfall på en semetrande kvinna och hennes tre döttrar i Franska Alperna. Båda fallen ägde rum de senaste dagarna och samtliga klarade livhanken. Den belgiske gärningsmannen sas vara asylsökande och han i Alperna ska ha tyckt att kvinnorna var olämpligt klädda. Tror fakta talar för sig själva.

  SvaraRadera