torsdag 4 augusti 2016

Islamiseringsetablissemanget avrättar män som Trump och Clint Eastwood på löpande band..


Ju fler väljare - desto grymmare fulangrepp. Ju närmre valet - desto avskyvärdare rubriker.

IDAG nya mediahatatacker: " - CODE RED: TRUMP BOASTS ABOUT ‘TOP SECRET’ INFO.

Harry Reid: ‘This Man Is Dangerous,’ Give Him Fake Intel... Officials Uneasy: Trump A Possible National Security Risk... Nuke Musings Donald’s Most Disqualifying Act Yet... Chomsky: Trump’s ‘Finger On The Button Should Terrify People’... Campaign Near Breaking Point... GOP Reaches New Level Of Panic.." 

Det värsta en människa idag kan göra är att ifrågasätta det globala mediaetablissemangets långlivade massiva hatdrev mot en presidentkandidat som har gjort islamismen till fiende. Men Clint Eastwood vågar vara ensam och stark nog att se igenom drevet, och att stå på den söndertrasade utmobbades sida:

 - "I hemlighet är vi alla less på politisk korrekthet, att slicka uppåt. Det är kiss-ass generationen vi lever med just nu, folk slänger rasistkortet runt omkring sig utan eftertanke. Trump är en ny tids politiker som säger vad han tänker, och inte gömmer sig bakom fjolliga korrekta floskler för att passa in.

Det är den change/ förändring världen behöver."

Såklart blir rubrikerna såhär oärligt ohederliga:
"Clint EastwoodDefends Trump’s Racism."

 Den evigt sympatiske Eastwood får dessutom på näbben för att han över huvud taget öppnar munnen, för att han är en gammal get (såklart) för att han är för vit (såklart) och man (såklart), "stupid republican" och" vem är han egentligen - bara en nobody som ska hålla käften".

Men Clint Eastwood gjorde min dag, Politisk korrekthet  har verkligen skapat en generation överbeskäftiga narcissister, som alltid har rätt, överkänsliga snöflingor som har för öm hud och inget pannben. Precis exakt det som politikerna önskat sig hela livet.

3 kommentarer:

 1. Clint Eastwood kan man lita på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Extremism is so easy. You've got your position, and that's it. It doesn't take much thought.
   And when you go far enough to the right you meet the same idiots coming around from the left." -Clint Eastwood

   http://www.time.com/time/press_releases/article/0,8599,1029815,00.html

   Radera
 2. Ska vi lära av svensk media står slaget mellan Mini-Hitler och Jungfru Maria...

  SvaraRadera