torsdag 5 maj 2016

Shut the fuck up.

Jag orkar inte höra ett enda lögnaktigt ord om Mona Sahlins "skicklighet" och "värdefulla arbete", inte från fjollor som Bah Kunke och Ramstorp, inte från Britta Svensson eller Lotta Gröning. Inte från nån. 

Sluta upp med dessa förolämpningar mot oss, vi som hela tiden sett hur fullkomligt oduglig och inkompetent mänskan är.

Här ser ni alla Mona Sahlins meriter för de väl avlönade byta-tjänst-mot-gentjänst-arbeten hon haft i vår tjänst. 

Otroligt att hon ens behövt dyra livvakter för detta.

Ursprungligen postat av Connxion:- "Om jag skrev ett kåseri eller en satirisk berättelse om detta så skulle den baseras på följande:
Är Mona Sahlin fortfarande samboende med sin make Bo Sahlin?

Det är ju som Stig-Björn Ljunggren sa eller skrev, att alla bitar i pusslet är inte kända ännu. Jag spekulerar i om inte de där extra 60 tkr egentligen var till henne själv eller till en blivande sambo, ett sätt att höja lönen från de 85 tkr hon redan hade? Hennes ekonomiska behov verkar ju vara … hmmm … ganska stora. Lever hon numera ihop med livvakten? Spekulationer, men det skulle väl vara en plausibel förklaring.

Sahlin skulle då inofficiellt ha bostaden själv. Det är rätt riktning och område jfrt med Nacka där hon bor/bott. Och "moraliskt" skulle det vara försvarbart att säga att han tjänar (minst!) 120'000 kronor för det är egentligen hon som står för fiolerna när det gäller boendet och det kanske hon tjänar när alla inkomster med styrelsearvoden mm summeras ihop. Köpa öppet vill hon inte. Men hon tycker att hon kan tillåta sig nödlögnen i intyget; som med Victor Müller, är det nästan sant så är det sant i deras egen hjärna.

Hennes dryga 80 tkr och hans 43 tkr blir lite styvt 120 tkr."

8 kommentarer:

 1. Denna falska lögnaktiga socialdemokrat skriker rasist till medborgare som arbetar och gör rätt för sig.I hennes ögon är människor som inte har hennes partifärg rasister.
  Avskyr henne på ett obeskrivligt sätt.

  SvaraRadera
 2. Bra skrivet, igen.
  Människan är avskyvärd, hoppas verkligen det blir en polisutredning på riktigt, och ett straff!
  Bilden med de två livvakterna är ju också märklig, står det två skådisar och spelar livvakter? Mystiskt låtsas-sneglande.
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Anna!!! Det ser ju inte riktigt köokt ut!! Måste ge sken av att jobba för lönen..

   Radera
  2. ???? Var det jag som skrivit något fel?

   Radera
  3. NEIJJJ! För allt i världen, inte du! Menar att bilden med de sneglande vakterna inte ser klok ut. Man blir full i garv.

   Radera
 3. Sahlin kommer aldrig,aldrig att få något som helst straff för sitt falska intyg.
  Det får bara lille skatte tyngde Svensson när han gör detsamma.

  SvaraRadera
 4. Har hon just pippat med båda som det ser ut? Ser hon inte jäkligt nöjd ut? Sneglar inte offren lite skuldigt som att ingen märker vad hänt? Jag bara frågar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är tidelag ok enligt svensk lag?
   Jungman Jansson

   Radera