torsdag 5 maj 2016

Nu faller en lögnaktig, tjyvaktig, manipulativ fifflare, som levt på vår bekostnad i ett helt liv.

Och då faller hon tungt. Och jag njuter faktiskt, och jag har förstått att vi är många som håller på att explodera av hånfullhet. För detta skäms jag inte, snarare vill jag att Sahlin ska stå på Sergels Torg i ett halvår med de randiga fängelsebyxorna nere. Jag skulle gå dit varje dag, lägga huvudet på sned, kisa överlägset med ögonen och mästrande tala om för henne att hon är puckad pöbel som inte fattar att jag vet allting bäst. Exakt så som hon har gjort mot svenska folket - understödd av underdånig kommunistmedia - sen 80- och 90talet.

Ingen ska få komma undan, när den enda kvalifikationen och skickligheten ligger i att hålla sig flytande intill eller i köttgrytan. Sätt dit henne och hennes pack så det svider, och låt det svida för varenda en av oss som mycket motvilligt försörjt människan, och som om det inte räckte - lurat rumpan av oss i sin sjukliga girighet.

7 kommentarer:

 1. Vår nästa bostadsminister kanske ? Platsen lär ju vara vakant. Mycket utlandsresor ingår.

  SvaraRadera
 2. Mina känslor för sjuenigheten och deras politiker är bortom föraktet.

  SvaraRadera
 3. Håller med fullständigt. Men det värsta är att imorgon så är allt glömt. Inget händer, förutom mello förstårs. Det viktigaste i Sverige på länge....suck

  SvaraRadera
 4. Ovanligt hårda,men sanna ord från Carina !

  SvaraRadera
  Svar
  1. När det gäller skojaren Sahlin lägger jag inga fingrar emellan. Skulle dessutom gärna se Margot Wallström i skam och nesa. Hon kommer för lätt undan, Göran Petsson är lika god kålsupare, men när det gäller personkännedom tycks han vara en mästare.

   Radera
  2. Är det inte mycket enklare om vi gemensamt skulle försöka hitta NÅGON som gjort sig förtjänt av ett erkännande för
   En god insats som politiker?
   Nej inte lätt!
   Torde tyvärr helt saknas.
   Ofattbart.

   Jungman Jansson

   Radera
 5. Hon har ett digert CV den lilla sjalettdamen.
  Löfvén hittar säkert en ny uppgift för den falskspelande såssen.
  Hooppsan

  SvaraRadera