torsdag 5 maj 2016

Åh milde tid, Atilla Yoldas, gick du på den lätte.

expressens Atila Yoldas skriver idag 

-"Jag kallar mig själv antirasist. Men jag stod inte med knuten näve framför 300 nazister i Borlänge i helgen. Jag vågade inte. Men det gjorde 42-årigaTess Asplund. Vi andra nöjde oss med att gilla bilden på Facebook." 

Bilden är tillrättalagd,Yoldas  fotografen är David Lagerlöf från extrenvänsterstiftelsen Expo. Tess Asplund är aktivist. Hon är vice ordförande och talesperson för organisationen Fokus afrofobi . Hon är en politisk person som ”gillar” och förmedlar sådant som har med "antirasism", Ship to Gaza, Göran Greider, Dror Feiler m m att göra.

Kjell Böhlin, FB: 

- Kvinnan som heter Tess Asplund från Köping ska enligt media agera själv och ska inte ha någon kännedom om fotografen David Lagerlöf ifrån Expo, dessa är med på alla demonstrationer och är väl medvetna om vem som är vem. Tess brukar hålla sig nära Syndikalisterna och är gärna med som frontfigur.

"På en del forum på nätet sprids ett rykte om att bilden ska vara arrangerad och att du och fotografen känner varandra. Stämmer det?
– Nej, absolut inte. Jag visste inte ens vad han hette när han kontaktade mig. Expo mejlade mig i går kväll och berättade att de skulle lägga upp "
Så Expo hade första kontakten efter demonstrationen, bara hittade hennes namn och mejladress av en slump.., vilken tur dom har, när det finns några miljarder adresser där ute... å tänka er att fotografen som av en slump tog bilden arbetar för Expo.

Tidigare i år så var Tess med i tidningen Metro, gissa vem som var fotograf den gången?, jo det var David Lagerlöf.. dom som inte har sett varandra förut... eller är det bara otur, oavsett så är dessa garanterat kända för varandra då båda är extremister på vart sitt håll.

Åter till Tess Asplund som är vice ordförande och talesperson på Fokus afrofobi, även känd bild vid många demonstrationer, hon var även en av de som provocerade fram bråk med polackerna under folkets-demonstration Januari och som sen spelade oskyldig framför ABs kamera.

Nej kvinnan är inte så "oskyldig" som det framställs av extremvänstern... rätt ska vara rätt som det brukar heta, det är rätt att protestera mot nazism, men man ska inte själv utmåla sig som oskyldig med medias hjälp, det är ingen sann bild.

7 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Hon verkar ju vara en fighter. Polisen kan väl ta henne med sig när dom åker till no go zonerna.

  SvaraRadera
 3. Atilla Yoldas är (förutom ex-pressen) rekryterad av "interasistmen", en av de mest Sverige-SD-hatiska sidorna på nätet:
  https://www.interasistmen.se/redaktionellt/ett-ar-med-irm-bild/
  Den mest rabiata "antirasistiska" kärnan i Sverige utgörs av c:a 3000 officiella, militanta propagandister, dubbelanslutna och sammanlänkade som metastaser under olika skattefinansierade bokstavskombinationer.

  När man gräver lite, så klarnar sambanden.

  MP och Muslim-Sahlin är bara toppen av isberget, nu stundar den Svenska vårsmältningen...

  SvaraRadera
 4. Den tillrättalagda bilden dyker upp överallt. Det är en kampanj från Expo. Jag har inget till övers för nazister, men bilden har gjort att jag inte har nåt till övers för Tess, och i synnerhet inte för Expo. Det gäller att till varje pris flytta fokus från muslimsk terrorism.

  SvaraRadera
 5. Stora delar av svenska befolkningen är så fördummad av PK-propagandan,att det inte
  längre kan låter sig mätas.Inte ens dåtida DDR kan konkurrera med de osanningar/lögner som dagens absurdistaner dagligen matas med.
  Senast idag förkunnas,att majoriteten är för ett NATO-medlemskap.Skulle därmed vara premiär för en "neutral stat",att ingå i krigsgruppen !
  Därför förvånar det inte mig ett dyft,att man publicerar sådana röda färgklickar,i svart färgsättning.

  SvaraRadera
 6. Den inbillade rasismen är antirasistens livsluft och levebröd...
  Någon borde ställa frågan om hennes mördarideologi är finare än andra mördarideologier.

  SvaraRadera
 7. Atilla Yoldas vill man bli lurad, så blir man det om man inte förstår bättre.

  SvaraRadera