tisdag 31 maj 2016

87% patetiska losers gav bort vårt Sverige - och letar nu desperat efter nån att skylla på.

Arash Vatankhah däremot ser Sverige med klara ögon både utifrån och inifrån, så listen up!!:
-"Om man kommer utifrån och läser och lyssnar på svenskarnas reaktion om landets situation är det lätt och tro att Sverige styrs av en ockupationsmakt!

Svenska folket verkar så ofta glömma bort att det är deras folkvalda som har utsatt landet till denna katastrof situation! 99,9% (siffran tagen ur luften och symbolisk) av de som har suttit vid makt och beslutsfattande och lagstiftande organen har varit svenskar! Det är svenskarna och inga andra som har bestämt sig för att förstöra detta land från grunden! Inte invandrare och inte marsianer heller!
Glöm aldrig bort det, för om ni gör det och börjar skylla på yttre faktorer som vi från Mellanöstern är experter på att göra kommer ni aldrig och kunna rädda Sverige!"

3 kommentarer:

 1. Brukar säga till folk som klagar "ni har ju själva valt detta" och röstat på odugliga politiker.

  SvaraRadera
 2. Absolut! Fast dom verkar inte vilja kännas vid dessa sanslöst idiotiska omdömen längre Men jag har också ett behov av att slänga det rakt i ansiktet på dem. Har lust att skrika: -SER DU NU VAD DU STÄLLT TILL MED, IDIOT?!??

  SvaraRadera
 3. Många människor som lever i verkligheten röstar ofta på en medärvd åsikt."Jag är född i en S-miljö och vill rösta som mina föräldrar!"
  Då blir det som det blir.
  Inte förrän du verkligen drabbas av din egen åsiktsdumhet kanske det händer något i din hjärna, men bara kanske.
  Jönsson´s katt

  SvaraRadera