tisdag 31 maj 2016

Om du betalar Pluspengar till aftonbladet,


så försöker dom inbilla oss att dom vet hur Sverige kommer att förändras med SD vid makten:


Men tro dem inte - ni kan spara era pluspengar. Lyssna på sunda förnuftet och titta på verkligheten istället, så kommer ni att kunna trösta er med att det åtminstone inte kommer att se ut så här, när SD kommer till makten: 

- "Förra året kom 162.000 människor till Sverige för att söka asyl. Men endast en bråkdel fick tillstånd av migrationsverket att arbeta. Ännu färre – totalt 494 personer – fick arbete."

SVT:3 kommentarer:

 1. Det kommer att bli rena himmelriket när SD styr oss ut ur kommunistsocialistträsket.
  Så jävligt som landet blivit att leva i går inte att ta till sig.Vilka uslingar 87án är,tror att de kan styra oss med förtryckarpiskan.Tvingar oss att acceptera att våra flickor blir våldtagna.Knivar sticks i Svenska folket det är helt acceptabelt för 87án.Vi lever under ständig skräck.
  Släng er i väggen 87án ni ska få tillbaka era övergrepp så att det visslar om det!
  JEEPP,Go for SD!!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk om fler kunde se lika klart som du Anonym. Jag är ständigt orolig för mina kära anhöriga, rädd att något ont ska hända dem.
   Så många våldsbrott och det senaste, en man som knuffas ut på spåret i tunnelbanan.
   Politikerna går i EU:s ledband och ställer upp på alla deras fanatiska önskemål.
   Därför har vi politiker som låtit Sverige översvämmas utom kontroll med kriminella av alla slag.

   Jag tycker att det är landsförräderi.Sverige har vanstyrts ca 10 år. Först av Reinfeldt och nu Löfven som fortsätter med sina gelikar.

   Hela tiden pratas det om bidrag till invandringen och allt dom ska belönas med för att dom har valt Sverige. Nu ska studiebidragen höjas tredubbelt upp för att motivera studier till analfabeter bland annat.

   Våra studenter lever på billig mat som pasta och ris för att överleva. Lån har tagits som tar en livstid att återbetala.

   Politikerföraktet når allt högre. SD är vårt enda hopp inte socialism, kommunism, islamism eller nazism.

   SD är inga rasister för deras mål är att värna medborgarna och deras familjer. Rasister är folk som kallar andra för det.

   Radera
 2. De som ordnade arbete stannar. Resten i retur.
  Bostadsbristen nästan löst. Tolkar, skolor, brandkår,glasmästare, stensättare, sjukhus, tandläkare,akut hit akut dit, allt blir bättre.

  SvaraRadera