tisdag 31 maj 2016

Jag avskyr och skäms för den självgoda svenska "humanistiska stormakten".SVT: -Trots att halva 2016 har gått har FN bara fått in en knapp fjärdedel av de pengar man har begärt för hjälp till syrier som flytt till grannländerna. 

Fler än 4,8 miljoner syrier har flytt till något av grannländerna. Bara det senaste året har antalet syrier i Turkiet, Jordanien, Libanon, Irak och Egypten ökat med över en miljon. 

Behovet av ekonomisk hjälp är stort, men hittills har 3RP – det program där bland annat FN-organ och frivilligorganisationer samlar in pengar till syrier i grannländerna – inte fått i närheten av vad som begärts.
– Det ser väldigt mörkt ut. Det är därför vi vädjar till världens länder om pengar.

Här hemma försörjer vi vuxna, terrorister och brottslingar, ger dem pensioner, läkare, tandläkare, körkort, lyxboende som dom inte vill bo i, och mat som dom inte behagar äta. 

För miljarder.SDS

2 kommentarer:

  1. Att erbjuda hjälp i Sverige ger oss helt andra möjligheter att posera som världens enda Humanitära Stormakt.

    Ett lika stort bidrag till UNHCR skulle aldrig noteras i samma omfattning och godhetenlåter sig inte heller marknadsföras lika enkelt.

    SvaraRadera
  2. Ja,men så har vi också ett mycket rött parti som regerar tillsammans med ett under spärren muslimskt parti vad blir det av denna konspiration?Sammelsurium!Svitsaren med en propeller till hjärna.

    SvaraRadera