tisdag 5 april 2016

Aida Hadzialic står för den enda levande intelligensen i regeringen. För det ska hon ha stryk.

S-gymnasieministern Aida Hadzialic: -"Obehaglig debatt inom vänstern. Nu ryter Hadzialic till mot en debatt, framför allt inom vänstern, som hon menar är obehaglig och drabbar både henne och Sverige i stort. Enligt Hadzialic är debatt- och ledarsidor i dag fyllda med analyser som grundar sig i människors etniska bakgrund eller "olika nyanser av vithet".”Obehaglig diskussion”Hon menar att problemen är störst på vänsterkanten när det gäller den så kallade "identitetspolitiken".– Bara att det finns en diskussion om vilken hudfärg människor har inom vänstern är djupt problematiskt.

I stället borde man fokusera på det som är viktigt – hur man bygger vidare på ett starkt samhälle och ser till att människor utbildar sig och att fler jobb skapas. Man sviker arbetarklassens barn när man inte gör en klassanalys och i stället håller på med en debatt om kultur och identitet som inte leder någon vart.Hon säger att hon själv vägrar acceptera att hon ska tycka på ett speciellt sätt på grund av sin bakgrund.– Men nu känns det som att debatten handlar om att man sätter en färgskala i ansiktet på människor, så kallad "rasifiering", någon form av vithetsnorm där man klassificerar människor utifrån en färgskala som gör att de ska tycka vissa saker. Det är oerhört problematiskt."


Denna nesa för den dominanta åsiktsförtryckande vänstern ska såklart mötas med hatdrev, Aida Hadziliac borde ha lärt sig av Adelsohns. Vissa saker tillåts ibara nte passera.

Först ut den store tänkaren med det intellektuella utseendet på den högkvalitativa aftontidningen.Att det är Aida Hadžialić och inte, säg, Gabriel Wikström som skickats ut för att såga “identitetspolitik“ – är det identitetspolitik?

varför kan hon inte ha en egen åsikt? Har du problem med att hon är kvinna eller har invandrarbakgrund? Osmakligt förminskande.

Hej ! Vad menar du med "skickats ut"? Hadzialic är statsråd i svea rikes regering och avgör själv när hon går uti media.

aftonbladet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar