fredag 18 mars 2016

Annika Strandhäll gör en Löfvén.
Tar kommandot, sticker ut, och låtsas som att hon gör skäl för lönen och som om hon vet vad hon snackar om. 

S-ministern: Dags att kvotera vabbandet:"Vi behöver stimulera så att vi får ett mer jämställt uttag". 


Vad menar hon? Skärpning av jämställdheten i Sverige av idag?!?? Kvoteras mellan alla fruarna och män på lika basis?? Eller gäller (S)tvångsjämställdhet bara för hårt arbetande ickemuslimska yrkesarbetande kvinnor och män.
Image result for muslim many wives


11 kommentarer:

 1. Muslimska kvinnor föder ständigt nya små mussar. Lever gott på barnbidragen och flerbarns tilläggen.
  Produktionen pågår för fullt och det är agendan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kvinnor är tydligen kränkta överallt. Men på ett område har kvinnorna makten, och inte vilket som helst. Skolan där barnen utbildas och fostras. Majoriteten av lärarna och skolledarna är kvinnor. På gymnasiet har killarna bättre i ett ämne, idrott. Skolverket har på sin agenda att ändra ämnets innehåll så att det ska passa tjejerna bättre. Det pratas inte om att kvotera in män i skolan, det kanske är så att kvinnorna vill behålla makten där. Det är lätt att som pojke komma vilse i damdjungeln.

   Radera
  2. Rabiatfeminister är konstant kränkta och får alldeles för mycket utrymme. Dvs den svenska slöjfeminismen förtjänar att begravas under en sten.

   Radera
 2. Självklart gäller detta bara oss som arbetar. Min gubbe tjänar nästan 4 gånger mer än mig....och det finns ett tak på Vabben...så vem får vara hemma , tror du? Ta bort taket på VAB så är maken mer än gärna hemma med sjukt barn. Han förlorar bra mycket mer än jag på att vabba så.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med såklart! Hade det likadant, ser nu en ung familj drabbas jättehårt ekonomiskt för att båda föräldrarna vill att pappan ska få vara hemma med barnet i ett halvår! Vad är det för jämlikhet? Ska man tvångskvotera, får man först tvångslagstifta om lika lön.

   Radera
 3. Vår far berättade att i början 50-talet berättade en dotter till en av hans bekanta...en tankspridd docent i historia...som skulle vara barnvakt till sin dotters sju månaders baby som hade magsjuka... efter ca en timme kom hon hem och hörde följande av sin far som pratade med myndig röst till sitt barnbarn.
  "Du har nu nedsmutsat dina byxor å det värsta och du måste nu med förtröstan och tålamod invänta din moders snara återkomst, då jag aldrig varken sett eller luktat något liknande....!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbar berättelse! Tack, tänk att det inte var så väldigt, väldigt länge sen. Charmerande tidsbetraktelse!

   Radera
  2. Glömde signaturen Stefan H

   Radera
  3. Du, och jag, Stefan H, borde nog skaffa en checklista...

   Jungman Jansson

   Radera
  4. Är det åldern...eller den tunna luften på 5000 m höjd..!!
   Stefan H

   Radera
 4. Påminns av Strandhäll om vad en äldre gring släkting hade som favorit.
  "Du talar som Du har förstånd till..."

  SvaraRadera