onsdag 3 februari 2016

Polis med stort P, Anders Karlsson - klona honom!

expressen publicerar en artikel som får mig att fullkomligt flyga av lycka. Det här brevet är det bästa som hänt i Sverige på minst tio år, lyft Anders Karlsson, stötta honom! Alla!

Anders Karlsson till Dan Eliasson: - Du om någon, som är chef över Sveriges poliser, borde veta hut, samt be om ursäkt. Du har förstört så mycket för polisen genom din nonchalans och okunskap. Du har sedan länge tagit bort all arbetsglädje och stolthet som är så viktig för en fungerande poliskår. Du har raserat väl fungerande enheter och strukturer inom polisen och i stället skapat fullständigt kaos för alla. Du har inte tagit till vara på den kunskap och specialkompetens som under decennier byggts upp på olika enheter. Du har dessutom en unken syn på de poliser i uniform som jobbar nätter, kvällar och dagar för att just du skall känna dig trygg.Jag tror inte du har viljan eller förmågan att be om ursäkt, därför gör jag det i ditt ställe.

”Jag ber alla brottsoffer om ursäkt för att min högste chef är Dan Eliasson. Jag ber alla om ursäkt för att hans tankar först och främst går till gärningsmannen och inte till brottsoffret. Förlåt.”

Till sist en uppmaning till dig, Dan Eliasson. Be snarast regeringen om att få bli entledigad från din befattning som rikspolischef. Du har ingenting att tillföra svensk polis mer än fullkomligt kaos och total polisiär frustration.


Anders Karlsson, polisinspektör.

Göteborg City

19 kommentarer:

 1. Min HJÄLTE
  sz

  SvaraRadera
 2. Karlsson blir snart skolpolis...
  Man muckar inte med makten i Sverige..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gjorde samma sak mot en usel ledning en gång på SAS, alla modiga stod som en cementmur bakom mig, och vi lyckades skjuta undan ett fruktansvärt orättvist besparingsförslag. De få fega viftade svansen för den maktgalna chefen, och de gjorde allt de nånsin kunde för att sätta dit mig, förfölja mig och hitta eller hitta på oegentligheter i mitt sätt att utföra arbetet. Men jag var bara en purser, inte polisinspektör med muskler. Jag tror Anders Karlsson öppnar en kran av kollegor som tacksamt reser sig med honom mot det diktatoriska dårskapet i ledningen under Dan Eliasson! Go-go-go!

   Radera
 3. Placeras säkert på hittegodsavdelningen...som lokalvårdare !!
  Stefan H

  SvaraRadera
 4. Härligt! Anders Karlsson ger hopp om ett kommande sunt rättsväsende i framtidens Sverige. Ge honom allt stöd och följ reaktionerna noggrant. Nu handlar det om vår och kommande generationers framtid. Vi är i majoritet och fler vaknar varje dag.

  SvaraRadera
 5. En stor applåd till en riktig man!

  Så ska det låta, säg ifrån när något är fullständigt åt helv...
  Beundransvärt, polisinspektör Karlsson. Verkligen.

  SvaraRadera
 6. Hoppas Eliasson försvinner för gott. Kände obehagets vibbar första gången han visade sig på tv. Ska en man som själv inte har polisutbildning veta hur polisarbetet ska skötas. Eliasson verkar vara en sån där figur som ingen vill ens ta i tång med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här Elisabeth, den mannen var han är= no good, och bara Trouble. Läs om honom på Flashback, gå tillbaka till Bodströmsaffären. Mannen är en stor fast liten rysning. Mötte honom i somras i en skärgårdsaffär, han utstrålar antivibbar lång väg. Svårt att ens andas i närheten av honom.

   Radera
 7. Det var nästan så jag kom lite ...
  Finns han på riktigt?

  /Nic

  SvaraRadera
 8. För min del är det förvånande att en rikspolischef inte ens har arbetat som polis...eller har han det? Fler Anders Karlsson åt folket! Varför inte göra honom till rikspolischef istället? Om han nu vill ha jobbet ;)

  SvaraRadera
 9. Jag har ett bättre förslag än kloning ;
  Sparka Dan Eliasson och tillsätt Anders Karlsson som rikspolischef !
  /
  KK

  SvaraRadera
 10. Vem var smartingen som tyckte "Ja! Bravo! Honom ska vi ha!"?  SvaraRadera
 11. Vi får väl se, hur det går för polis Karlsson i fortsättningen!
  Jag älskar modiga män´niskor.
  Carina, du e inte så dum du heller.
  Nisse

  SvaraRadera
 12. Och vem utsåg dåren till rikspolischef ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra kommentarer- avsätt katastrof-Eliasson och regeringen som nästlade in honom. Och utse Sveriges midigaste polis till chef! Heja Anders Karlsson.

   Radera
 13. Tack Carin!Du får till det så himla bra när du skriver. Jag väntar alltid på Ditt nästa inlägg.
  Nettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, så roligt att höra Nettan!

   Radera