onsdag 3 februari 2016

Nu ska hatet på nätet stoppas med nya lagar.OBS Detta gäller inte uttryck som "Jimmie Åkesson är en kackerlacka" "Alla SDare ska förintas" "Skär snabeln av alla vita män", och "Snitta alla fascist/rasist/nazister (=svenskar i gemen)". Inte heller uttryck som att "knulla någons morsa" och "svennehora", som bara är mångkulturell nysvenska.DN

4 kommentarer:

 1. Lånade ditt inlägg. Så perfekt sammanfattat!

  SvaraRadera
 2. Politikerna själva rår för hatet. Reinfeldt mobbade folket och kallade oss för rasister men det var sig själv han pratade om. Han var den värsta rasisten. Nu ska diktaturens fula gubbar försöka stoppa och stänga alla åsikter på nätet som inte passar in.Ta itu med brottslingarna istället och röj upp det neddekade landet samt alla nogo zooner. Sparka ut folk som har som mål att krossa demokratin. Det är det enda som kan stoppa näthatet.

  SvaraRadera
 3. Jag känner väl mest att denna lag är början på en starkare censur. När inte hat eller kränkning definieras tydligt blir det nog lätt att ren kritik,utan hat, kan bli straffbelagt. Kvittar hur saklig och underbyggd kritiken är.
  Maggan

  SvaraRadera
 4. Hoppas att det börjar gå upp för folk i allmänhet att Sverige är lika icke-demokratiskt vilket annat västeuropeiskt land som helst.
  Det är den politisk-ekonomiska makten som befäster sin ställning. Enkelt uttryckt.
  Demokrati, jovisst se'ru. Totalitär kontroll är mer korrekt.

  SvaraRadera