torsdag 11 februari 2016

Nato sätter in krigsfartyg för att stoppa flödet av flyende.


Nato taggar upp sin counter-terror verksamhet på gränsen mellan Turkiet och Syrien, som svar på en vädjan från USA.
Stoltenberg:
" Vi har just meddelat att Nato kommer att delta i den rådande dramatiska flyktingkrisen. Målet är att stärka den internationella kampen mot illegal
trafficking och illegal migration."


Kanske dom skulle börja med att rikta vapen mot Sverige och Tyskland - som har agerat sugardaddies och lockat fattiga araber med gratis guldrush mot ett Klondike som inte existerar.Denna militära förstärkning borde givetvis ha gjorts för många år sen, då hade hundratals flyende - inte minst barn - fortfarande varit i livet idag.

Människosmugglarna och terroristerna bör behandlas lika iskallt och känslolöst som deras offer behandlats.

Inga svenska stollefingrar emellan.

11 kommentarer:

 1. Verkar som om "The Monitor " har vuxit sedan 1862...
  God jordmån, tydligen.
  Såg apropå inget att Edwin Buzz Aldrin är vid liv
  Han satt med en modern Hasselbladare i sitt knä.

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Ser hotfullt ut på bilden.
  Tredje världskriget på gång!?

  SvaraRadera
 3. " Vilken dilemma ,Unger visst först , vad ska man göra ....DEt här är frågan : En omöjlighet , är inte ett möjlighet , När SaudiArabien ville bygga en Moske i Moskova . Då svarade Ryssland , vi vill också bygga Ortohdrokx Kyrka i Saudiarabien. Ryssland fick aldrig någon svar därifrån....Alltså ,Omöjilga är inte möjligt !

  SvaraRadera
 4. Det är på en begäran från Merkel som NATO sätter in fartyg. Så nu är det bara Löfvénkvar

  SvaraRadera
 5. Detta tror jag först på när jag ser det i verkligheten.
  Hittills har alla åtgärder från EU-kansliet, som gett sken av att vara avsedda att inskränka invällandet, varit DIMRIDÅER för att lugna europas befolkningar ett tag till, medan den verkliga avsikten varit att ÖKA invällandet.

  OM Tyskland, Grekland, Turkiet menat allvar, så hade de inte satt in krigsfartyg. Vad som behövs är några 100 beväpnade snabba patrullbåtar, samt spaningsposter med radar och optik, som täcker hela kusterna i de områden smuggeltrafiken tar sig fram.

  Dessutom måste givetvis en doktrin etableras och tillämpas, att illegaler som hittas på grekiska öar eller innanför EU-gränsen skall sättas på sina flytetyg och bogseras tillbaks till närmaste turkiska (Nordafrikanska) kustavsnitt och sättas iland där (och farkosten förstöras).

  SvaraRadera
 6. Egentligen förstår jag inte meningen om denna världsherramakt som några nu verkar har satt alla sina medel för att uppnå.
  Som att utplåna Europa. Här finns ju inga naturrikedomar som man kan sätta arbetare att utvinna. Och många uppfinna-tillverkare har redan flyttat till länder österut.
  Ta bara Sverige. När pengarna är slut på grund av massinvandring och det blir riktigt inbördeskrig, inte "light" som nu, vad blir det då kvar för makten? De som vinner kommer från länder som det finns kaos redan nu. Men länder med stora naturresurser. Här finns bara snö, is och kyla, några granar och vindmöllor för el som inte funkar på vinter när de bäst behövs (propellerna fryser till is och stannar).
  Skulle dessa kaosmänniskor kunna bygga upp landet Sverige? Ta bara de nyinkomna. De är uppenbarligen efter ett gott liv med gratis bostad och uppehälle och inte minst efter gratis nöjen som badhus, nattklubb och dyligt. Att de vill arbeta snackar bara politiker om.
  Hälsningar
  En trogen bloggföljare

  SvaraRadera
 7. Ja luttrade är vi. Så vi får väl utgå från att detta är ännu ett sätt för EUtopparna att blåsa oss. Men som trogen bloggföljare skriver: vad är dom ute efter? Vad är agendan som döljs och bevakas som kronjuvelerna? När den siste svensken har slutat slita ihop skatten åt de som kommer för gratisliv, ska araberna i sedvanlig ordning importera slavarbetare från uländerna?

  SvaraRadera
 8. Reinfeldt tycks iaf inget ha lärt.
  Narturligtvis utan några som helst associationer til Reinfeldt, såg en trailer om Palmemordet på Tv ikväll.
  Allting har en början.. och ett slut..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rör inte vid det a-et!
   Rädd att det liksom någon figur i Dallas serien skall plötsligt stiga ur duschen.
   Fast i herr P fall skulle han nog rygga tillbaka in i blötan.
   Riktigt så dj-vligt som det ser ut i Sverige idag hade knappast den
   figuren önskat.
   Fast osvuret är ju bäst...

   Jungman Jansson

   Radera
 9. Historiken är följande:
  1/ Först hälsar Merkel "alla välkomna till Tyskland"
  2/ Efter den goda mångkulturens födsel i landet, dalar hon,och hennes parti CDU i alla mätningar.
  3/ För att rädda sin position,och sitt maktbegär beslutar hon,att ge NATO i uppdrag (under tyskt kommando) sända krigsfartyg till Egeiska Havet !
  4/ Av detta kan vi utläsa,att Erdogan åter lurat henne och sitter nu i sitt Kalifat,och skrattar ut oss kristna...

  SvaraRadera
 10. Roland Salomonsson har helt rätt.
  Fartygen skall tillbaks till Nordafrika, hela vägen i land!

  Nu är det så(nej, jag är inte för kolonialism men..) att det kommer inte att räcka med det.
  Om vi i Västeuropa skall kunna leva i lugn och ro när allt detta svåra är över, då är det, med all säkerhet, tvunget att inrätta någon form av säkerhetszon/kontrollzon på delar av Nordafrikas kustlinje.
  Det står nämligen så många och väntar på att få komma till länder där de får mat, husrum och pengar gratis att det definitivt är värt risken.

  Det kan låta drastiskt men det kommer säkert att leda dit. Det är helt orimligt att ha delar av länders marinstyrkor i Medelhavet på grund av att oerhörda mängder vill till vår del av världen.
  Det kostar stora summor pengar hur man än gör och det bästa och enda raka är som ovan.
  De skall vara i Afrika och Arabien, vi skall vara här i Europa, vårt hörn av en krympande, överbefolkad värld.

  SvaraRadera