torsdag 11 februari 2016

När reinfeldt har riktigt roligt och otrist: Asylkriminalitet, mord, våldtäkter, bedrägerier, religionsförföljelser, rån, barns utsatthet på bad, skolbussar, bibliotek, ättestupan, hedersskam, brinnande räddningsfordon, pisaskolan, Ikea, Trollhättan, svenska IS-barbarer, skolvåld, öppna skjutningar.


Hufvudstadsbladet:


reinfeldt är i Finland och slår ett slag för ökad invandring.

– "Eftersom jag nu talar för finländare, ska jag förvarna er: Jag är väldigt mycket för invandring. De starkaste samhällena är öppna och blandade. Samhällen där alla tror på samma gud och gör samma saker är urtrista.

Reinfeldt påpekar att han är stolt över att Stockholm näst efter London är den mest mångkulturella staden i Europa.Reinfeldt passar också på att gratulera Finland för 32 000 asylsökande i fjol.

– 32 000 är en bra siffra! I Sverige fick vi i fjol 160 000 asylsökande och prognosen för i år ligger på 140 000. Jag har träffat folk som har sagt att vi lever i ett land som kollapsat, men jag har då inte märkt några sådana tecken. Min erfarenhet av syrier och irakier är att de är de hårdast arbetande personerna som vi har i vårt samhälle."DN, samma dag: Det senaste året har antalet arbetslösa som är inrikes födda minskat med 20.000, medan de utrikes födda som är inskrivna på Arbetsförmedlingen blivit 16.000 fler.

Den allra största delen av de utrikesfödda arbetslösa, 145.000 av sammanlagt 189.000 personer, är från länder utanför Europa. Det är också gruppen utomeuropeiska arbetslösa som ökar snabbast.


Stoppa galningen för spridande av dessa sinnessjuka samhällskatastrofer!


8 kommentarer:

 1. Reinfeldt borde genomgått en sinnesundersökning innan han blev vald till statsminister!

  SvaraRadera
 2. Man borde vara glad om man är så korkad och får 156000 tusen i månaden av de som man har blåst så gruvligt Hoppas blixten slår ned på dåren
  sz

  SvaraRadera
 3. Stackars stackars finnar ska dom också hjärntvättas? Ska en galning få åka runt i hela Europa och sprida ut sitt hat mot olika befolkningar som inte vill lyssna till honom. Vill han att folk ska skrika rasister till varandra. Vad vinner han på detta kan man undra? Gillar han att uppvigla och ställa till det? Margot Wallström är ju också på samma spår.
  Välkänt att psykopater orsakar en massa elände och råkar man ut för en sån ska man fly för livet. Dessa människor finns det ingen bot för.

  SvaraRadera
 4. Oerhört fräckt!
  Bege sig till Finland och mässa en massa skit! Försöka tala om för finländarna vad de ska göra.

  Den här, för Bilderberggruppen nyttige idioten, får mig att, som svensk, skämmas! Jag gör det, faktiskt. Skäms rakt ut.

  Det är ovärdigt att stå och försöka tala om för finländarna vad de ska göra, ett folk som den dåvarande svenska regeringen och näringslivet(Wallenbergsfären...)helt enkelt svek. Det är över 70 år sedan men vi har fortfarande en skuld till Finland.

  De är ett präktigt och jordnära folk. Inga man jävlas mycket med.
  Dock, jag är övertygad om att de inte bryr sig alltför mycket om vad den skallige vettvillingen från Stockholms rikare delar häver ur sig.
  Det är de för förståndiga till...dessutom ökar det endast på den utomordentligt löjliga bild som omvärlden redan har av landet Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men lustigt nog var LO bland de mest positiva att hjälpa under vinterkriget.
   Nog f-n hjälpte väl Wallenbergarna ävenledes?!
   Och en hel del svenskar!
   Utom kommunisterna, givetvis...

   Jungman Jansson
   För en gångs skull tämligen nöjd med sina medsvenskar.
   Om än för länge sedan...

   Radera
 5. Finnarna hånflinar åt vettvillingen,vill nog helst ge kålskallen en gratisresa med foten hem till undergångslandet.
  Finsk sisu vet inte Quislingen vad det är.

  SvaraRadera
 6. Det räcker inte med denna dåre Sverige har minst en till av samma sort om inte fler

  SvaraRadera
 7. Dom finlandsvenskarna sväljer ju det mesta. Bara det gagnar deras plånböcker. Dom håller på att öppna flyktingslott ala Skara-Bert. Som finnar, såklart ska betala.

  SvaraRadera