onsdag 10 februari 2016

När sanningen ska fram. Tack Skånskan, av hjärtat tack.


Tre elever fick föras till sjukhus efter ett storbråk på Linåkerskolan i Svalöv.

Bråket ägde rum i fredags och polisen larmades till platsen.
En av eleverna bröt handled och ett nyckelben. En annan fick hjärnskakning, och en tredje fick plåstras om på vårdcentralen. Misshandeln beskrivs som grov och pojkarna tros vara i 14-15-årsåldern.En elev berättar för Skånskan att bråket handlar om en konflikt, där ett flyktingbarn mobbats av ett antal andra flyktingbarn.

– Han var helt borta i flera minuter. Jag satt vid honom och försökte få honom att vakna till.Utbildningschef Kerstin Lingebrant kan, eller vill inte, berätta vad som ligger bakom storbråket.
– Det är en värdegrund som inte är okej och det handlar om att man beter sig mot varandra på ett alldeles förfärligt sätt.

Gäller den beryktade stasikoden 291 svensk skolpersonal också?


Mumla ur skägget mänska, det är inte som reinfeldt lovade oss - att så fort dom kommer över gränsen så slutar dom hata varandra. Och oss.Gammel- UNT berättar idag om hur en statlig utredare längtar efter att införa fighting club i alla svenska skolor:


För att minska segregationen ska nyanlända kunna gå före i kön till grundskolan. Elever (läs svenskar barn)  som blir utan plats får välja en skola längre bort.

5 kommentarer:

 1. Ser just på nätet att herr rikspolischefen är orolig
  Nu tycks han ha fått klart för sig alla dessa ställen i Sverige där det behövs två polisbilar för att få något gjort utan för stor risk att den ena bilen brinner upp.
  Lång startsträcka för vissas intellekt.
  Känner han kanske mest rädsla att hans plats är hotad?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har en secret date inorgon med sin modigaste polis!! Jag håller alla tummar för Anders Karlsson. Ge eliasson på moppo!!!

   Radera
 2. De stackars avstängda marodörerna kommer att hämnas på skolan.Vad annat är att vänta?

  SvaraRadera
 3. Att dom får förtur till att bli poliser. Lönen betalas av oss!

  SvaraRadera
 4. Låt kärringen kerstin vara med och slåss. Hon kanske vaknar då. Önsketänkande.

  SvaraRadera