torsdag 10 december 2015

Nobeldesserten - en respektfull hyllning till åsiktsförtryckta SD.

Underbart! En delikat dessert skapad som en Majblomma, "det är så svenskt - det måste jag köra på", säger Konditoriskaparen på kvällens Nobelbankett. 

Love it! 

Håll till godo, frackklädda Löfvén,  Sjöstedt, Fridolin, Wallström och AKB!

5 kommentarer:

 1. Ja du Carina, det blir bara galnare och galnare:

  "Årets huvudrätt på glödbakad svensk kalvytterfilé svept i en färs av murklor och svart trumpetsvamp ska föra tankarna till kebab."

  "I år har cirka 160 personer bett om specialkost från ostronallergi till fettfria såser, gluten- och laktosintolerans, koscher, halal samt vegetariska alternativ."

  SvaraRadera
 2. Är mycket insatt i alla dessa önskemål om specialmat. Bl a har jag lärt mig att 80 procent, minst, av alla fiskallergiker bara är rödda för ev ben i fisken.
  Vad gäller kökschefen med svart stickad luva, kan jag bara säga att Nobel goes ghetto inte frestade mig alls.

  SvaraRadera
 3. Bryr mig inte om den knallfesten längre.En stor del av Svenska folket mobbas av icke demokratiska, kommunistledande partier i vårt land.
  Där sitter representant äcklen för 87án å smörjer kråsen.Kallar sig för liberaler & demokrater.Utestänger ett demokratiskt valt parti från högtiden p.g.a. sin fega, nedlåtande, rasistiska och omogna attityd,usch nej dessa kräk vill jag inte spilla min privata tid på.
  Sänder alltid en tanke till Sveriges bäste partiledare Jimmie Åkesson i stunden och tänker Go for Jimmie du är bara bäst.SD´s politiker växer hela tiden i min aktning där de kämpar rakryggade mot mobben!
  AADDJJÖÖ

  SvaraRadera
 4. En efterrrätt formad som em majblomma i blått och gult.. DET hade varit mumma det.
  Och samtidigt en rejäl spark i arslet på Nobelkopmmitten...

  SvaraRadera
 5. Dessertbagaren fegade väl ur när det gäller färgvalet.Men kul var initiativet.Desserten växte väl i käften på rödgardisterna,de tvingades att svälja den kamoflerade SD blomman!Ha.ha,ha,ha.

  SvaraRadera