fredag 11 december 2015

Ibrahim Alkhaffaji i metro, är farligt besserwissrig när han förminskar vår upplevelse av rasism.

-"Det finns ingen rasism mot vita"


Ibrahim skriver på metro: I Sverige har vi idag "rasistiska partiers frammarsch, attackerade flyktingförläggningar, rasistiska attacker mot religiösa och etniska minoriteter, och högerextrem terror på gatan." 

Vi som läser utländska och fria medier vet mer än väl att detta inte är annat än fullskaligt och utstuderat skitsnack. 

De arma satarna som bara läser aftonbladet/HD, SDS/DN och metro kommer att tro på varje ord han säger, dom kommer utsjasade att stressa hem efter 10- timmarsjobbet, släppa matkassarna på golvet och sätta ungarna framför SVTs hjärntvätt. Sen kommer dom att dunka sitt huvud mot köksbordet, i förtvivlan över vitas, och i synnerhet svenskars, uselhet och skuld till alla jordens flyktingars olycka. Därefter kommer dom att skicka halva sin lön till Malena Ernman som tack för att åtminstone hon är en riktigt god, så sliper dom skämmas en liten stund. 

Rasism upplevs idag överallt av vanliga svenskar - varför skulle t.ex det överfrekventa "svennehora", som grovt nedvärderar svenska flickor från sjuårsålder inte vara lika rasistiskt som neger.

 I Ibrahims nattmössa är "rasistiska partiers frammarsch"= SD, dvs snart hälften av svenska folket, som ju givetvis inte har ett iota med rasism att göra. 

"Attackerade flyktingförläggningar" är, för alla pålästa,  i största utsträckning attackerade av de asylboende själva, de skyddsboenden som håller på att vittras sönder av kulturell och religiös rasism bland de hitkomna. 

"Rasistiska attacker mot religiösa och etniska minoriteter", det är i huvudsak hatiska muslimer mot judar och har inget med oss svenskar att göra. 

"Högerextrem terror på gatan"? Är karln rent bort i tok? Har han inte hört talas om New York, London, Paris, San Bernardino, Stockholm, Tunisien, Egypten etc, etc?I Sverige står den svenska extremistvänstern för terrorn på gatan. Allt detta vet förmodligen Ibrahim. 

Men han vill inte att vi svenskar ska veta det. Och det vill inte metro heller, därför saknas möjlighet att kommentera inlägget.

Slutligen förminskar han vår egen upplevelse av omvänd rasism. Den finns inte. Fenomenet existerar inte. Säger denne Ibrahim. 

För först invaderas vårt land av utomeuropeiska massor, sen rensas vi etniska svenskar ut alltmedan vi själva betalar för vår undergång. Delar av våra städer har redan tagits och är enligt de boende " inte Sverige"de försörjs av oss, men står utanför våra lagar. Vi hotas, bedras, gäng/våldtas, mördas och förföljs - och till råga på allt ska en kille som Ibrahim komma och tala om för oss att vi inte äger rätten till våra upplevelser och känslor. 

Ibrahims debattinlägg är ett slående bevis på just denna grymma omvända rasism mot oss svenskar i Sverige.

6 kommentarer:

 1. Det enda hotet på frammarsch mot vår demokrati är islam!!!!!!!!!!
  Riv alla moskéer i landet och ut med muslimerna omgående!
  SD är det enda politiska parti som är att lita på när det gäller att värna landet!

  SvaraRadera
 2. Ibrahim är hiskickad av IS!?

  SvaraRadera
 3. Läskunnig herre?
  Men läser bara aftonblaskan, månne?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 4. Flumputte, åk hem. Finns nog bidrag att söka till hemresan . Vi har egna dårar så det räcker !

  SvaraRadera
 5. Ibrahim borde se denna filmen om rasism,klart sevärd sågning av begreppet rasism .

  https://www.youtube.com/watch?v=mj8v3ukgkv0

  SvaraRadera
 6. Ibrahim borde se denna filmen om rasism,klart sevärd sågning av begreppet rasism .

  https://www.youtube.com/watch?v=mj8v3ukgkv0

  SvaraRadera