torsdag 10 december 2015

Tobé och M har sprungit på Herr Ågren. Hoppas det gör ont.


M:s partisekreterare  Tomas Tobé sitter på sängkanten och ångrar att M kursat hela Sverige: - Det var ett misstag att inte driva en hårdare linje i invandringspolitiken tidigare. Det skadade partiet i valet 2014. Vi var för mjuka.

Skadade partiet? SKADADE PARTIET??? Det är patetiskt att höra Tobé idag. Som att Hitler skulle komma tillbaka och vara lessen över att han varit lite för hård. 

Det är Sverige som skadats irreparabelt! Det är för sent. Rökt. Kört. Let me tell you, Tobé-mannen, M skapade ett blodigt vi-och- dom-reservat för "mångkulturen", rensade ut svenskarna och tog ifrån oss allt. Bara för att er envåldshärskare Reinfeldt behagade leka Gudfader, och falsk-lierade sig med vansinnesmupparna, i en sjukt personlig vendetta mot Jimmie Åkesson. 

Obarmhärtigaste och bästa från DI:

-Och vad tänker ni göra nu? Misstroende mot regeringen!!?? Nej antagligen inte! Ni är helt enkelt inte trovärdiga!

-Det var ingen "mjuk" linje. Det var en ansvarslös linje mot landet och folket. Hade jag varit någon av dessa 300 politiker i riksdagen som ansvarat för utvecklingen, hade jag skämts så till den milda grad att jag hade varit tvungen att frivilligt avgå som politiker. Större politiskt misslyckande finns inte i svensk historia.

- Det var en stenhård linje rakt mot det svenska folket. Aldrig någonsin har ett folk i ett demokratiskt land påtvingats sådana bördor av den egna regeringen.

- Och psst... skaffa en riktig partiledare.

- Det var en stenhård linje rakt mot det svenska folket. Aldrig någonsin har ett folk i ett drmokratiskt land påtvingats sådana bördor av den egna regeringen.

-Såren efter Reinfeldt sitter mycket djupt. 14 kommentarer:

 1. Tomas Tobé Och Bata borde försvinna från politiken snarast.

  SvaraRadera
 2. Och alla moderater ställde sig upp och applåderade...öppna era hjärtan...min tvillingbror som är hjärtkirurg opererade
  hjärtat på en moderat Stockholms politiker för ca ett och ett halvt år sedan...han frågade om han skulle flytta hjärtat till höger sida och lämna det öppet....politikern svarade panikslagen vaa...kan man det...ja Reinfeldt har sagt att vi ska öppna våra hjärtan, så jag kan börja med dig.
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Stefan, om man känner patienten väl är det ok, tycker jag, att skämta!
   Annars ej.

   Radera
  2. Dom känner varandra väl och "patienten" vet om min brors lite bisarra humor, så du kan fira lucia och julen i lugn och ro.
   Stefan H

   Radera
  3. Tror faktisk aldrig man är så sjuk att humor inte är nåt positivt! Förstår mycket väl att din bror använder sin underbara humor på ett fullkomligt ansvarsfullt sätt.

   Radera
 3. Ord och inga visor.

  Instämmer till 100%

  Maken(makan?) till ynkrygg som denne(denna?)Tobé är svårt att vaska fram. Mannen(?)med Sveriges obehagligaste och mest opålitliga blick.

  Mardrömmen som heterosexuell man måste vara att bli instängd i en hiss med Tobé och Stefan Fölster. Sveriges obehagligaste blick och Sveriges obehagligaste röst.

  Usch!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha-ha, där vill jag inte vara, tänk om ernman kom dit och sjöng också!

   Radera
 4. Reinfeldt är den person som rår för hur det ser ut i Sverige och han borde ställas till svars för det Sägs att han styrde med hjärnhand och hade bara en vän. Anders Borg, medlöparen. Det ena efter det andra kommer fram allt eftersom tiden går. Det är inga positiva saker heller. Svaga människor har trott blint på Reinfeld och inte insett faran med det Hitlerliknande beteendet Många människor har dock mått fruktansvärt dåligt under hans regim.

  Glöm inte att cancersjuka och andra sjuka skulle jobba till varje pris. Empatin saknas hos den mannen. Psykopater kännetecknas bl.a. för avsaknad av empati. Svenska folket blev manipulerade och tystade för annars ansågs dom vara rasister.

  Oärligheten vad gäller Nounaffären där Maud Olofsson tystades är horribel. Man behöver inte vara klyftig för att förstå varför.

  Finns mycker mer att säga om föredettingen men jag nöjer mig nu. Hut går hem även hos sådana personer.

  SvaraRadera
 5. Om 15 år är svenskarna i minoritet sägs det och då är det bara att hälsa hem. Vilket fruktansvärt land att lämna över till våra barn och barn-barn.
  Godhetsfolket gräver ett djupt hål till sina avkommor. Har manat mina barn att fly landet innan det blir för sent.

  SvaraRadera
 6. M kan sitta med hur mycket ånger som helst.M är fega ynkryggar och tar till för stora ord när det gäller att vilja hit å dit.M vill ingenting, Anna är ICKE kapabel att regera.Makten vill de dock ha utan ansvar då naturligtvis.
  M har försvagats mycket sedan de gick med i kommunistfalangen de är inte längre trovärdiga.

  SvaraRadera
 7. @stefan
  Bra, tack!
  Att fira i lugn och ro lite dubbeltydigt!
  Skall jag sitta på eller vid åran/ordna!
  Egen båt eller vid galärerna?
  Glömde min signatur..
  Här kommer den

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan sitta vid årorna vid en galär...föreställ dig Snövits orkester på Kalle Ankas julafton, lägg till fyr..stämmig sång och Evert Taube, dra sedan ifrån julstämningen och självaste Snövit och sjung..."jag fångade en räv idag..!!
   Eller "drömmen om Elin"
   Ta en eller två Whiskey från skeppsförrådet
   det är en riktig Jul...!!!
   Stefan H

   Radera