måndag 28 december 2015

En soldat som tror på sin egen förvridna sanning, är en farlig soldat.


 1. Dragan
  Kallar sig "Ingenjör, Musiker, Konstnär och Åsiktsmaskin. Hård mot de hårda och dubbelt så mjuk mot de mjuka. En soldat i sanningens tjänst", skriver på twitter:

  -"SD är ett parti utan empati. Detta är en av många anledningar till att detta parti ska bekämpas. Empatilöshet är ett psykopatdrag."
 2. -"För SD är empati en försvårande omständighet. Hur skulle annars partiet ha sitt existensberättigande?"

4 kommentarer:

 1. Dravel från Dragan, han är förmodligen en stor bidragstagare av våra skattemedel.
  SD är det parti som vill värna landet Sverige och det är jag ytterst tacksam för.
  Mitt Sverige håller på att raseras av folk som bara vill ta för sig av vår välfärd och inte vill bidraga med annat än förfall!
  SD och dess väljare tar ett stort ansvar för vårt land och vill alla människor väl.
  Jag har varit i kontakt med SD´s väljare och de flesta har ett mycket stort hjärta för människor i nöd.Detta vill dock inte samhällsförstörarna ta till sig utan istället baktalar och förringar SD´s sympatisörer.SD är ett parti som kommer att göra allt gott för landet men motarbetas av åsiktsförtryckarna i vänsterfalangen.
  Jimmie Åkesson är min statsminister!!!!

  SvaraRadera
 2. Folk som inte har här att göra gillar ju självklart inte SD. Dessa hatare har det bra i Sverige och vill fortsätta med det till varje pris. Min förhoppning är att otacksamma typer som Dragan och hans gelikar drar till ett annat land. Vi vill inte ha er så adjöss.

  SvaraRadera
 3. Jag är ekonom, lärare,städerska, kokerska,elektriker och har en massa åsikter, dessutom empatisk, klarsynt, med ett kritiskt tänkande i många fall gällande massinvandringen Är Dragan det månne?

  SvaraRadera