söndag 27 december 2015

Money for nothing.


10 kommentarer:

 1. Sverige bäst igen ! !
  sz

  SvaraRadera
 2. Vi lär nog behålla förstaplatsen även nästa år.
  Var det 68 nya skattehöjningar som var på G?

  SvaraRadera
 3. Vi är världens mest "upp-skattade" löneslavar.

  Jag tror dessvärre att dessa siffror inte stämmer. Swedbanks privatekonomer kom för några år sedan fram till att skattesatsen för en som tjänade 25 000 låg på 69%. Swedbank räknade med källskatt, arbetsgivaravgift samt moms och alla andra skatter du betalar under en månad vilka landade på 17 200. Det lär inte ha blivit lägre eller färre skatter under rådande regim.

  SvaraRadera
 4. Hatmedia som Expressen skriver artiklar "vem tjänar mest i din kommun" vilket jag tycker är helt irrelevant. Vad intresserar mig är vem betalar mest skatt. Alla dessa godhetsapostlar, kändisar mm. betalar ingen eller väldigt lite skatt via sina olika bolag.
  De som skriker mest för fortsatt massinvandring håller hårt i sina plånböcker.

  SvaraRadera
 5. De som skriker mest har ingen aning om varför de skriker, bara följer den lydiga massan.

  SvaraRadera
 6. Det skrivs sällan om den vanlige lönearbetaren i dessa sammanhang.Vad får han över av sina surt förvärvda slantar när alla skatter(även dolda)är betalda.Sedan begärs det av honom att det som är kvar av lönen skall skänkas till behövande!?Då blir han ju själv behövande!
  Hela den svenska skattepolitiken är sinnessjuk.
  Jag är ingen höginkomsttagare det lilla jag får över går till mig själv.Har aldrig legat samhället till last har alltid gjort rätt för mig och ställt upp för mina medmänniskor.
  Svenska folket är skatteslavar.

  SvaraRadera
 7. Vill bara påminna om,att bensinskatten höjs 1:e januari.Passa på och fyll upp innan,så blir det några tior mindre,du skänker till importörerna !

  SvaraRadera