tisdag 24 november 2015

MP och S: "En statsrådspost är så åtråvärd att vi dagtingar med våra samveten."


Idag låtsades SVT att de ställde kritiska frågor till Stefan Löfvén. Men höll sen på att kissa på sig när de upptäckte att de själva lät Jimmie Åkesson föra fram sin logiska och kloka politik utan att nån genast avbröt och kallade honom främlingsfientlig nyfascist-rasist. SDs politik är givetvis bara acceptabel så länge inte SD lägger fram den.

Mats Knutson på SVT höll såklart med darrande läppar med Sjöstedt om att det är traumatiskt att kollapsSverige släcker ljuset i fyrmörkret och nu inför ID-krav. 

 Knutson råkade i känslostormen försäga sig om det som han svurit SVT tystnadseden om - att under förra året var det 82 % av de asylsökande till Sverige som "saknade" ID-handlingar. Attssingen - vi tittare fick ju inte veta detta om vår försörjningsbörda.

Det blir  därför två intensiva "träningsveckor" som Knutson sent ska glömma. Disciplinerad SVT-lägerchef: Soran Ismael.9 kommentarer:

 1. Jag undrar vad som hänt. På riktigt.
  Vad fick Åsa Romson att gråtande ta detta beslut och ändå sitta kvar i regeringen?
  Vad är det vi INTE vet?
  Något är det som inte stämmer eftersom de gick så drastiskt från öppna gränser till EU:s lägstanivå.
  Har asylsökande skadats/omkommit i helgen i vinterkylan i Skåne?
  Pengarna är slut? Jätteslut?
  Observera att också att Romson grät för sina MP-kommunalråd, inte för alla statliga/kommunala tjänstemän som går på knäna eller de som ska serva de asylsökande...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Catarina, noterade exakt samma sak du nämnde i sista stycket, det var "sina kommunalråd" hon grät för, det var inte för medborgarna (eller "flyktingarna")..
   Dessutom, att får sitta kvar vid Maktens bord var viktigare än mp.s hjärtefrågor..
   Rent ut sagt , ett j-a hyckleri...Igen.

   Radera
 2. Ja du, Catarina, om vi bara visste! Hörde Fridolin på ekot i morse, inte oväntat är MP nödda och tvungna till det här - FAST ATT DOM JU INTE VILL DET FÖRSTÅSS!! - men det är dom dumma i Europas fel. Dom som bara lät stackars Sverige leka humanitär superpower.Och det ska vi minsann veta, nu när Sverige går ner på miniminivå i mottagandet - DET FINNS ÄNNU DUMMARE RASISTISKA PARTIER PÅ HÖGERKANTEN SOM T.O.M VILL GÅ UNDER MINIMIKRAVEN. Tänka sig, det är fortsatt rasisternas fel allting.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att varför inte Miljöpartiet sagt nej och lämnat regeringen, då skulle bland annat Romson och den osynliga Mehmet Kapland med fler miljöpartister inte fått åka till det stora klimatmötet i Paris och missat att Romson gråtande berätta att Stockholm kommer om några år att översvämmas med fem meter vatten och det blir inga vintrar och all skog i Sverige försvinner och ersätts med några palmer. och resten av Sverige blir öken med enbart kameler.
   Vänsterpartiets Sjöström kommer att berätta vilket fantastiskt fyrtorn han representerar....och alla får bo på femstjärniga hotell och får flyga med regeringsplanet... miljöpartiet skulle aldrig tacka nej till detta !!!
   Mehmet Kapland skulle snabbt boka ett flyg till Turkiets Erdoğan....
   Stefan H

   Radera
 3. Men MP sitter kvar och håvar in arvode, fast det tar väl emot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 127.000 minst i månadslön,och därtill en statsrådsbil ! Gratis flyg och lyxhotell.Närmaste destination är i veckoslutet Paris !

   Radera
 4. Dessa fega politikerkräk i 87án är våra största ynkryggar som finns i landet.Vi har många vokabulär i svenska språket att använda mot dessa förrädare och medlöpare.Jag använder alla som finns outsagda, av utrymmesskäl.
  SD´s politiker gör stora uppoffringar i sin utsatta position för att rädda vårt land.Jag sätter stor tillförlit till Jimmie Åkesson och SD` duktiga politiker.

  SvaraRadera
 5. 180 grader och hetsjakten på SD fortsätter.
  Framtiden kommer att utvisa sanningen om mobbarna i 87án.

  SvaraRadera
 6. Varje, varje dag hetsjakt på SD i aftontidningarna. Journalisterna är verkligen patetiska.

  SvaraRadera