onsdag 25 november 2015

Åsiktsfanatikerna i media är helt störda.

Den väldigt kränkte Mazlum Punar,  som jag skrev om på min blogghar verkligen givit svenska jihadist-look-alikes ett ansikte. Han valsar runt som hela veckans mest synd om på alla medier. Igår hörde jag Punar på radion spotta ur sig sitt förakt för kvinnan som fick panikångest av hans utseende och svarta ryggsäck i kollektivtrafiken. Hon tillhör givetvis avskummet, de låga, de oinsatta, de barbariska, rasisterna, de grunda, de outbildade och inte alls lika fin, stor och bildad som han.

Alla svenska hatmediapersoner är såklart förfärade, jag menar dom gillar ju olika, och kan alltid sätta sig in i hur svårt muslimer har det i Sverige. Det är dom vältränade i. Psykologer vänder och vrider på argumenten - vad ska vi göra med svenskar som uppmanas vara vaksamma mot svartmuskiga män med skägg som våldtar bäbisar och spränger sig själv med oskyldiga i småbitar - och som också är det? 

Efter Punars offerkofta-fame inser jag att vi inte får lov att titta på dem som liknar ISkrigare, för dom som inte är det kan bli kinkiga. Och då får vi detta konstiga samhälle.

Ljushyade svenskar förbjuds att titta för att inte kränka, men mörkhyade får glo och mer därtill hur mycket dom vill på svenska horor, dvs alla av kvinnokön som inte är dolda. 

Kan nån psykolog inkallad som expert på SR förklara det?

5 kommentarer:

 1. De får bestämma sig de "storhjärtade" om de vill stödja en medeltida dysfunktionell hatideologi eller ett demokratiskt samhälle med modern människosyn (läs kvinnosyn).

  Den nya väckelserörelsen är allt åt alla och samlar individer med dyskalkyli och avsaknad av förmåga till konsekvensanalys.

  SvaraRadera
 2. En nätsökning om denne Punar ger hur många hits som helst! (över 6000 på två dagar)
  Har verkligen lyckats i sitt arbete som det heter, blivit nästan viralt..
  Har det egenttligen skett? Finns vittnen som kan styrka utsagorna?
  Fall som detta har ju hittats på tidigare?

  SvaraRadera
 3. Män & kvinnor som ser ut som självmordsbombare får finna sig i att bli misstänkliggjorda.Jag har ALL rätt att skydda mig själv var jag än befinner mig.De som känner sig kränkta får fortsätta att vara det.Absolut ingen pardon från min sida!
  Nu har Frida Boisens dotter blivit utsatt av de ohyfsade ouppfostrade monster som det gullas med.Vi får se vad det bli av detta.Där har journalister en fördel,när de utsätt för övergrepp eller annat.Journalisterna kan skrika i högan sky & bli hörda.Det kan inte den krökta ryggen göra!
  De fula orden skall vara förbjudna i skolorna!

  SvaraRadera
 4. Punar bluffar. Vill synas i Gratistidning. DO nästa. Semesterpengar i sikte?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Denne man har snabbt insett vad det är som får svenska godhetshjärtan att blöda och genomskådat medias antisvenska strategi.

   Radera